Ljeto u Arena Centru

Svima koji su ovo ljeto vezani za Zagreb, Arena Centar je olakšao izbor gdje provesti slobodne trenutke! Cijelo ćemo vam…


21. srpnja 2017.
-
20. kolovoza 2017.

Svima koji su ovo ljeto vezani za Zagreb, Arena Centar je olakšao izbor gdje provesti slobodne trenutke!

Cijelo ćemo vam ljeto servirati zabavu, modu, ljepotu…  finu hranu i još finije koktele.

Hamburger s obitelji prije kina, koktel s frendicama na jednoj od naših terasa nakon laganini shoppinga. Sladoled od pistacija i zgodan DJ zaliječit će svako slomljeno srce.

Od 21.7. do 20.8. uživajte u glazbenim vikend programima na Tiki terasi Arena Centra. Svakoga petka zapjevajte uz bend, subotom zaplešite uz DJ-a, a nedjeljom uživajte u zvukovima akustične gitare.

Ljeto je vrijeme provoda, i mi smo tu da vam stavimo osmjeh na lice. Pa bili vi odvažni, romantični, profinjeni ili zloćkasti;) iskoristite neodoljive ljetne prilike koje nudi dvjestotinjak trgovina Arena Centra, ili se pripremite se za jesen i budite inspiracija svima oko sebe.

Samo opušteno.

Ovaj vikend petak, subota i nedjelja, od 19 sati na Tiki terasi Arena Centra live nastupi…

18.8. – Live acoustic by Boris Rogoznica

19.8. – Live percussion by Matej Jelić

20.08. – Sunday chill by DJ Carl Owens

Pravila kreativnog natječaja

„TIKI LJETO“

Prije sudjelovanja u kreativnom natječaju, molimo Vas proučite Pravila kreativnog natječaja.

Članak 1. Organizator Organizator kreativnog natječaja pod nazivom „TIKI LJETO“ je Arena Center Zagreb d.o.o. .dalje u tekstu „Organizator“. Kreativni natječaj se priređuje u cilju promidžbe Ljeto u Arena Centru

Fun One d.o.o. iz Zagreba,Kaljska 14, OIB:75157989952 je odgovorna za provođenje kreativnog natječaja dalje u tekstu” Izvršitelj”

Članak 2. Trajanje Kreativni natječaj započinje 21.07.2017 u 10:00h i traje do 20.08.2017 do 22:00 sata Pravila kreativnog natječaja biti će pravovremeno objavljena na web stranici https://www.arenacentar.hr/hr/ (u daljnjem tekstu stranica).

Članak 3. Pravo sudjelovanja U kreativnom natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Organizatora, i ostalih poduzeća uključenih u kreativni natječaj, kao ni njihovi rođaci. Pravo sudjelovanja u kreativnom natječaju imaju sve fizičke osobe koje su građani Republike Hrvatske.

Članak 4. Način sudjelovanja U kreativnom natječaju mogu sudjelovati svi koji u razdoblju od 21.07. do 20.08.2017. ispune letak te opišu svoje najbolje TIKI ljeto.

Svaki sudionik u kreativnom natječaju može sudjelovati više od  jednom i osvojiti samo jednu nagradu.

Članak 5. Pokloni 1.    Svatko tko ispuni letak dobiva ukosnicu za kosu

  1. 1x NO FILTER PIT ULAZNICA, PRJEVOZ za koncert Rolling Stones u Spielbergu 16.09.2017(najkreativnije Tiki ljeto) 3..    1x ulaznica i prijevoz na concert Harryja Stylesau Munchenu 27.03.2018 (najkreativnije TIKI ljeto)
  2.     1x ulaznica i prijevoz na concert Harryja Stylesau Munchenu 27.03.2018 (najkreativnije TIKI ljeto)

Članak 6. Diskvalificiranje Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike u sljedećim slučajevima: • Sudionike koji prekrše ova pravila • Sudionike za koje se sumnja da nisu ispunili sve korake kvalifikacija za natječaj • Sudionike koji se koriste lažnim podacima. Članak 6. Rezultati natječaja Pobjednika proglašava tročlani žiri Arena Centra. Tročlani žiri Arena Centra, po isteku natječaja, izabrat će opis najkreativnijeg Tiki ljeta. Ime dobitnika bit će objavljeno na stranici https://www.arenacentar.hr/hr/ u roku od 3 dana od završetka kreativnog natječaja, te će se kontaktirati da preuzme svoju nagradu u Arena Centru.

Članak 7.Nagrade Sudionici u ovom kreativnom natječaju mogu osvojiti, sukladno pravilima iz čl.5, slijedeće nagrade:

  1.  Svatko tko ispuni letak dobiva ukosnicu za kosu
  2. 1x NO FILTER PIT ULAZNICA, PRJEVOZ za koncert Rolling Stones u Spielbergu 16.09.2017(najkreativnije Tiki ljeto) 3..    1x ulaznica i prijevoz na concert Harryja Stylesau Munchenu 27.03.2018 (najkreativnije TIKI ljeto)
  3.     1x ulaznica i prijevoz na concert Harryja Stylesau Munchenu 27.03.2018 (najkreativnije TIKI ljeto)

Članak 8. Predaja nagrade Dobitnik nagrade će biti obaviješten o dobivenoj nagradi telefonskim pozivom na prethodno dani broj. Nagrada će dobitniku biti uručena u dogovorenom terminu. Ukoliko dobitnik ne podigne nagradu u roku 30 dana, nagrada će biti uručena nagrada će biti uručena sljedećem dobitniku. Prilikom preuzimanja poklona, dobitnica ili dobitnik uz predočenje osobne iskaznice mora dokazati da se on ili ona nalaze na odabranoj fotografiji. Realizacijom nagrade prestaju sve obveze organizatora kreativnog natječaja prema dobitnicima te se nagrada ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge niti se mogu prenijeti na drugu osobu po prihvatu nagrade. Ukoliko je dobitnik nagrade dijete ili osoba potpuno lišena poslovne sposobnosti, za verifikaciju dobitka, uručenje i/ili preuzimanje nagrade, uz davanje na uvid osobnog identifikacijskog dokumenta dobitnika, obvezna je prisutnost roditelja, staratelja, odnosno zakonoskog zastupnika dobitnika uz pravovaljanu identifikaciju ove osobe (osobna iskaznica ili putovnica) ili njihova pisana suglasnost sa ovjerenim potpisom kod bilježnika.

Članak 9.Zaštita osobnih podataka Prijavom u kreativni natječaj sudionici su izričito suglasni da Organizator  kao voditelj zbirke osobnih podataka (Data Controller) mogu koristiti i procesuirati podatke u svrhu provođenja kreativnog natječaja. Organizator će čuvati osobne podatke sudionika kreativnog natječaja slijedećih 120 dana od dana završetka kreativnog natječaja nakon čega će podaci biti uništeni. Voditelj zbirke osobnih podataka kojoi provodi natječaj, rukovati će podacima prema standardima koje propisuje zakon o čuvanju osobnih podataka. Podnošenje podataka za ovaj kreativni natječaj je dobrovoljno. U slučaju da sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje. Voditelj zbirke osobnih podataka neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama. Dobitnici kreativnog natječaja izričito su suglasni da Organizator može koristiti njihovo ime i adresu (navodeći samo grad) u svezi primopredaje nagrade u člancima i reportažama bez ikakvih nadoknada u svrhu javne obavijesti o rezultatima kreativnog natječaja.

Članak 11.Opće odradbe Sudionici automatski prihvaćaju aktualna službena pravila samom prijavom za sudjelovanje u kreativnom natječaju. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni. Organizator ili bilo koje poduzeće angažirano od strane Organizatora za izvršenje kreativnog natječaja ne preuzimaju odgovornosti i otklanjaju bilo kakvu vrstu odštete ili nadoknade u vezi troškova, oštećenja ili gubitka nastalog zbog kašnjenja radi nedostatka u provedbi kreativnog natječaja, te tijekom sudjelovanja u istom. Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za gubitak pošiljaka poslanih poštom. Organizator neće podijeliti nikakve dodatne nagrade osim navedenih u ovim pravilima.

U Zagrebu, 21.07.2017.

A nagrade su dobili:

  1. Filip Bradač
  2. Blanka Šimuduarac
NOĆ KNJIGE U HOĆU KNJIGU

NOĆ KNJIGE U HOĆU KNJIGU

12. travnja 2018.


LEVIS TAILOR SHOP

LEVIS TAILOR SHOP

30. ožujka 2018.


FASHION BUNNY ARENA CENTRA

FASHION BUNNY ARENA CENTRA

28. ožujka 2018.


LEGO U ARENA CENTRU

LEGO U ARENA CENTRU

27. ožujka 2018.


[GAMING ARENA]

[GAMING ARENA]

22. ožujka 2018.


Ostala događanja