Pikachu dolazi u Arena Centar!

Detektiv Pikachu došao je u Arena Centar na premijeru svojih detektivskih pothvata. Njegovi pomoćnici Andrea Fabric i Marko Vuletić zabunom…


11. svibnja 2019.
-
12. svibnja 2019.

Pikachu dolazi u Arena Centar!

Detektiv Pikachu došao je u Arena Centar na premijeru svojih detektivskih pothvata. Njegovi pomoćnici Andrea Fabric i Marko Vuletić zabunom su sve ulaznice za film rasuli po cijelom centru pa Pikachu zaista treba vašu pomoć. U subotu i nedjelju 11. i 12. 05 od 11 do 16 h dođi u Arena Centar i postani Pikachuov partner.

Pronađi nestale ulaznice i osvoji upad na specijalnu premijeru filma Detektiv Pikachu za sebe i frenda, u utorak, 14.05. u 19 sati.

Iskoristi priliku i slikaj se s detektivom Pikachuom, objavi svoju ludu fotku na Instagram s hashtagom #pikapikablitz i tagiraj @arena_centar_ jer najluđe fotografije Pikachu nagrađuje promosima iz filma i kartama za premijeru filma Detektiv Pikachu!

Ako si propustio druženje s Pikachuom, možeš ga upoznati na otvaranju Arena Parka 16.5!

 

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

#pikapikablitz”

 1. ORGANIZATOR

Nagradni natječaj #pikapikablitz”, organizira društvo (Ured za ideje d.o.o.), OIB: 16712356020, sa sjedištem u Zagrebu (dalje: Organizator), koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Izrazi koji se koriste u ovim Pravilima, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na muški i ženski rod.

 1. TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se od natjecatelja traži da (Za sudjelovanje na nagradnom natječaju potrebno je, objaviti svoju najkreativniju fotografiju na društvenoj mreži Instagram (dalje u tekstu: društvena mreža) s maskotom Pikachua (dalje u tekstu: Pikachu) koju su pronašli u Arena Centru s tagom @arena_centar i hashtagom #pikapikablitz . Fotografija mora biti snimljena unutar Arena Centra.), raspisuje se u svrhu promocije filma Detektiv Pikachu i  trgovačkog centra Arena Centar. Nagradni natječaj traje od 11.05. do 12.05.2019. godine od 11 do 16 sati. Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

 1. FOND NAGRADA

Fond nagrada koje sudionici mogu osvojiti uključuje 3×2 ulaznice za specijalnu premijeru filma Detektiv Pikachu u utorak 14.05.2019. godine.

 1. PRAVO SUDJELOVANJA I PRIJAVA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina i s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje u propisanom razdoblju (Za sudjelovanje na nagradnom natječaju potrebno je, objaviti svoju najkreativniju fotografiju na društvenoj mreži Instagram (dalje u tekstu: društvena mreža) s maskotom Pikachua koju su pronašli u Arena Centru s #pikapikablitz. Fotografija mora biti snimljena unutar Arena Centra.) i upišu potrebne osobne podatke. Organizator je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora, društva Arena Center Zagreb d.o.o. i/ili društva NEPI Croatia Management d.o.o. Sudionici nagradnog natječaja prihvaćanjem Pravila se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora, društva Arena Center Zagreb d.o.o. ili društva NEPI Croatia Management d.o.o. na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška, štete ili slično koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim Pravilima.

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati radnici Organizatora, društava koje posluju u okviru NEPI Rockcastle grupe niti uži članovi njihovih obitelji.

 

 1. PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Organizator će utvrditi pobjednika/e natječaja  putem društvene mreže Instagram (pobjednicima će biti poslana privatna poruka o osvajanju nagrade) u ponedjeljak 13.05. 2019. godine. Pobjednik/ci će biti objavljeni na Insta Storyju Arena Centra.

 1. PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik/ci ovog natječaja bit će obaviješten/i o dobitku nagrade putem privatne poruke na Instagramu u ponedjeljak 13.05. 2019. godine, koristeći Instagram profil na kojem je objavio/la fotografiju. Ako dobitnik/ci u istom danu ne odgovore na poruku, nagradu neće moći preuzeti te će se ista dodijeliti idućem dobitniku, prema redoslijedu kojeg je utvrdio Organizator. Nagrada je neprenosiva na treću osobu, a Organizator zadržava pravo uskratiti dodjelu nagrade ako utvrdi da dobitnik ne ispunjava uvjete za prijavu u nagradni natječaj propisane točkom 4. ovih Pravila te će Organizator tada postupiti kao i u slučaju da dobitnik ne odgovori na poruku, odnosno ista će se dodijeliti idućem dobitniku, prema redoslijedu kojeg je utvrdio Organizator.

 1. NAGRADE

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora, a osobito ne mogu zahtijevati isplatu novčane protuvrijednosti nagrade.

 1. PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionik je suglasan da se njegovi materijali, ime i prezime, fotografije i ostali podaci mogu objaviti i koristiti od strane Organizatora, društva Arena Center Zagreb d.o.o. i/ili društva NEPI Croatia Management d.o.o. u tiskanom, zvučnom, slikovnom ili video obliku. Sudionik nagradnog natječaja prihvaća da se svi podaci i materijali dobiveni tijekom prijave na nagradni natječaj mogu koristiti u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije navedene u točki 2. ovih Pravila. Pravila o korištenju osobnih podataka su detaljno navedena u točki 11. ovih Pravila.

 1. POREZI

Pobjednik natječaja ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

 1. SPOROVI

U slučaju spora između sudionika te Organizatora nadležan je stvarno nadležni sud u Zagrebu.

 1. PRAVILA O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju #pikapikablitz” koji se održava od 11.05. do 12.05.2019., objavljivanjem fotografije na drušvenoj mreži Instagram s hashtagom #pikapikablitz, pristajete na sve uvjete Natječaja i objavu fotografije i vašeg imena i prezimena na Instagram stranici Arena Centra, s trgovačkim društvom (Ured za ideje d.o.o.) sa sjedištem u (Gustava Krkleca 15, 10000 Zagreb), OIB: 16712356020 kao Organizatoru i voditelju/izvršitelju obrade osobnih podataka. Također, izričito pristajete da će osobni podaci koje ste pružili dijeliti i s društvom Arena Center Zagreb d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Vice Vukova 6, kao voditeljem obrade. Osobni će podatke obrađivati i društvo NEPI Croatia Management d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Vice Vukova 6, OIB: 94739707578, kao izvršitelj obrade osobnih podataka.

 

Dodatno, Organizator i društva navedena gore mogu obrađivati fotografije dobitnika nagradnog natječaja, sukladno gornjoj točki 8.

Kako biste mogli sudjelovati u natječaju morate prihvatiti ova Pravila i Pravila privatnosti i pravne napomene. Ističemo da u bilo kojem trenutku imate pravo povući ovu danu privolu ili koristiti vaša prava u vezi obrade osobnih podataka, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu Arena Center Zagreb d.o.o., Ulica Vice Vukova 6, 10 020 Zagreb ili e-mail na Data.Protection@nepirockcastle.com. Po primitku izjave o povlačenju privole, Arena Center Zagreb d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole, osim ako je drugačije predviđeno zakonom. Valja napomenuti, kako će sve radnje obrade i/ili prijenosa učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Sve ostale informacije o načinu na koji društvo Arena Center Zagreb d.o.o. obrađuje osobne podatke možete doznati u Pravilima privatnosti i pravnim napomenama, dostupnima na sljedećoj poveznici: https://www.arenacentar.hr/hr/pravila-privatnosti-pravne-napomene/.

 

Ostala događanja


VIKEND+ 15. i 16. ožujka

VIKEND+ 15. i 16. ožujka

15. ožujka 2020.30. svibnja 2020.


BORANKA U ARENA CENTRU

BORANKA U ARENA CENTRU

03. studenoga 2019.


MEĐUNARODNI DAN OČEVA

MEĐUNARODNI DAN OČEVA

14. lipnja 2019. - 16. lipnja 2019.