U subotu, Arena Centar je pod maskama!

Za najmlađe kreativce sljedeće subote, 25.veljače, Arena Centar organizira veseli maskenbal u sklopu kojega posjetitelje i djecu uz pregršt zabave očekuju i vrijedne nagrade. Sa službenim početkom u 10 sati ujutro, predškolci ali i oni nešto stariji mogu se okušati u plesu, pjesmi te prilici da u finalu za svoj trud budu i nagrađeni.


25. veljače 2017.

U subotu, Arena Centar je pod maskama!

Naime, program koji će trajati do 19 sati navečer podijeljen je na jutarnju i popodnevnu varijantu i obiluje zabavnim aktivnostima kao što je natjecanje u karaokama, ples i kreativne radionice nazvane Fašničke maske za prijatelja koje će se odvijati u suradnji s Muzejom grada Zagreba.

 

Jedan od ciljeva je i kod najmlađih razviti osjećaj zajedništva, solidarnosti i humanosti jer maske koje se u subotu izrade u Areni Centru mogu biti darovane i djeci koja zbog bolesti nisu u mogućnosti sudjelovati u samoj izradi i fašniku. Sudjelovati mogu sve dobne skupine, a ujedno se radi i o prilici za roditelje da provedu ugodan obiteljski dan s najmilijima kojima mogu biti i od pomoći pri izradi najljepše maske. Također, djeca se izradom ukrasnih krinki od kolaža i drugih materijala mogu upoznati s pokladnom baštinom i fašničkim običajima karakterističnim za ovo područje.

 

PROGRAM, trg Dalmacija, 25.2.

PRIJEPODNE

10:00 – PRIJAVE

10.30 – 11:15 Plesni punktovi Zagreb

11:15 – 12:00 Karaoke za djecu

12:15 – 13:00 Proglašenje pobjednika jutarnjeg programa i podjela nagrada

Mali posjetitelji moći će se za cijelo vrijeme trajanja programa fotografirati i oslikati lice u Facepainting kutku restorana Old Wild West. Dobivate maskiranu fotku Vašeg djeteta na dar!

 

POSLIJEPODNE

16:15 – 17:00 Plesni punktovi Zagreb

17:00 – 18:00 Karaoke za djecu

18:00 – 19:00 Proglašenje pobjednika popodnevnog programa i podjela nagrada +zajednički finalni ples Kad si sretan i Hoki-poki ples

 

“Veseli nas spoznaja da su i naša karnevalska događanja prijašnjih godina uvijek bila odlično posjećena, što očekujemo i ove godine. Spomenula bih i nastup Plesnih punktova Zagreb koji će dodatno uveličati dan posvećen djeci, ali i činjenicu da cijela manifestacija ima vrijednu humanitarnu notu kojom ćemo radost nastojati prenijeti i na one koji ne mogu biti prisutni”, poručila je Tatjana Smojver iz Arena Centra.

Događanje će imati posebnu dobrotvornu notu. Posjetitelji će moći donirati CRVENE NOSOVE klaunovedoktore koji već sedmu godinu razvlače osmijehe na licima bolesne djece i starijih i nemoćnih štićenika domova. Arena Centar je osigurao  tradicionalnu pokladnu poslasticu – krafnu za sve posjetitelje koji doniraju CRVENE NOSOVE. Klaunovidoktori za sebe kažu da su šumeća tabletica radosti koja je do sada uspješno vratila sreću u više od 74 000 srca. Redovito donose igru i smijeh u sobe 13 hrvatskih bolnica te plešu na uspomenama s korisnicima četiri doma za starije i nemoćne.

Mali posjetitelji moći će se za cijelo vrijeme trajanja programa fotografirati i oslikati lice u Facepainting kutku restorana Old Wild West. Dobivate maskiranu fotku Vašeg djeteta na dar!