VALENTINOVO U ARENA CENTRU

via Večernji list  & Diva.hr  Iako neki tvrde suprotno, Valentinovo je, ipak, jedan od najromantičnijih dana u godini. I premda…


14. veljače 2019.
-
15. veljače 2019.

VALENTINOVO U ARENA CENTRU

via Večernji list  & Diva.hr 

Iako neki tvrde suprotno, Valentinovo je, ipak, jedan od najromantičnijih dana u godini. I premda su ljubav i pažnja najbolji pokloni, Večernji list i Arena Centar, svim zaljubljenim parovima, pružaju priliku da zauvijek obilježe i zabilježe svoju ljubav.

Dođite u Arena Centar 14.2. i 15.2. te iznenadite svoju ljubav jednostavnim poklonom, fotografijom koja će zauzeti posebno mjesto u vašim srcima.

Fotografirajte se u photo boothu na trgu Dalmacija Arena Centra od 10 do 21h, te uz uspomenu, fotografiju, zaigrajte nagradni natječaj u kojem imate priliku osvojiti wellness vikend za dvoje u Toplicama Sveti Martin.

Par s najromantičnijom slikom provest će vikend za pamćenje koji uključuje spavanje, wellness, spa, bazene i masaže. Sve što morate napraviti je u photo boothu kliknuti da želite sudjelovati u nagradnom natječaju i vaša će se slika učitati na nagradni natječaj na portalu vecernji.hr. Pobjednička će slika biti odabrana glasovima čitatelja i stručnog žirija Večernjeg lista i Arena Centra.