NAGRADNI NATJEČAJ “#Lovac na jaja”

POSJETI Arena Centar od 15. do 20.4.

FOTKAJ se u foto kutku Arena Centra

OBJAVI svoju najkreativniju fotografiju ili video uradak na Instagramu ili Facebooku uz #lovacnajaja

OSVOJI jednu od brojnih nagrada trgovina Arena Centra!

 

Nakon što si pronašao svoje uskršnje jaje i prijavio se za sudjelovanje u nagradnoj igri, fotkaj se sa svojim šarenim jajetom, objavi fotku na svom profilu na društvenim mrežama i možeš osvojiti jednu od 39 predobrih nagrada!

 

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „#LovacNaJaja”

 1. ORGANIZATOR

Nagradni natječaj #LovacNaJaja”, organizira društvo (Ured za ideje d.o.o.), OIB: 16712356020, sa sjedištem u Zagrebu (dalje: Organizator), koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Izrazi koji se koriste u ovim Pravilima, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na muški i ženski rod.

 1. TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se od natjecatelja traži da (Za sudjelovanje na nagradnom natječaju potrebno je, objaviti svoju najkreativniju fotografiju ili video uradak na društvenoj mreži Instagram ili Facebook (dalje u tekstu: društvena mreža) s jajem koje su pronašli u Arena Centru s #LovacNaJaja. Fotografija ili video uradak mora biti snimljen na photoboothu u Arena Centru s jajem koje su pronašli u Centru.), raspisuje se u svrhu promocije trgovačkog centra Arena Centar. Nagradni natječaj traje od 15.04. do 20.04.2019. godine u 21:00 sat. Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

 1. FOND NAGRADA

Fond nagrada koje sudionici mogu osvojiti uključuje:

trgovina nagrada 
Bataženska torba
Burger Kingpoklon kartica
C&Apoklon bon i nagrada
Commamajica
Denispoklon paket
Endi centarnakit
Europa 92poklon bon
FarmaciaLierac poklon paket
Hoću Knjigupoklon paket
Housejakna + ruksak
Idexe2x poklon bon
Kamena dugaogrlica od poludragog kamena
Lego3x poklon bon
M.A.C.ruž + rumenilo + maskara
MarasSamsonite ženska torbica
Mc Donalds10x happy meal poklon bon
Mullerpoklon paket
NYX poklon paketsetting spray, paleta, liner i maskara
Optika Andaparfem
Orsayžuta torba
Parfoisnovčanik
Pink Pandaset tekućih ruževa i olovaka za usta – Retro luxe
Shoetiquepolo majica
Sportinahaljina Orly
Tele 2Play station VR
Tom Tailorženska marama
Top ShopDelimano pekač
Transporter2x poklon paket čarape (Hunter + transporter)
TudorsKošulja, kravata, tregeri i manžete
U.S. Polo Assnmuška i ženska polo majica
Watch CentarNautika ručni sat
Buzztenisice Nike
Froddocipele po izboru
Liscakomplet grudnjak + gaćice
ShoeBeDodječje Puma tenisice
Skechersdječje Twinke Toes tenisice
Sport Visiontenisice adidas
The Athlete’s FootNike Air Max 270
Conversetensice po izboru
 1. PRAVO SUDJELOVANJA I PRIJAVA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina i s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje u propisanom razdoblju (Za sudjelovanje na nagradnom natječaju potrebno je, objaviti svoju najkreativniju fotografiju ili video uradak na društvenoj mreži Instagram ili Facebook (dalje u tekstu: društvena mreža) s jajem koje su pronašli u Arena Centru s #LovacNaJaja. Fotografija ili video uradak mora biti snimljen na photoboothu u Arena Centru s jajem koje su pronašli u Centru.) i upišu potrebne osobne podatke. Organizator je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora, društva Arena Center Zagreb d.o.o. i/ili društva NEPI Croatia Management d.o.o. Sudionici nagradnog natječaja prihvaćanjem Pravila se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora, društva Arena Center Zagreb d.o.o. ili društva NEPI Croatia Management d.o.o. na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška, štete ili slično koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim Pravilima. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati radnici Organizatora, društava koje posluju u okviru NEPI Rockcastle grupe niti uži članovi njihovih obitelji.

 1. PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Organizator će utvrditi pobjednika/e natječaja (između 22. i 27.4.2019.). Pobjednik/ci će biti nagrađeni sukladno fondu nagrada iz točke 3. ovih Pravila te će njihova imena biti objavljeni na Internet stranici (www.arenacentar.hr).

 1. PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik ovog natječaja bit će obaviješten o dobitku nagrade putem elektroničke pošte u roku od 7 dana od dana završetka natječaja, koristeći kontakt podatke koje je upisao prilikom prijave na nagradni natječaj. Ako dobitnik u roku od 3 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći preuzeti te će se ista dodijeliti idućem dobitniku, prema redoslijedu kojeg je utvrdio Organizator. Nagrada je neprenosiva na treću osobu, a Organizator zadržava pravo uskratiti dodjelu nagrade ako utvrdi da dobitnik ne ispunjava uvjete za prijavu u nagradni natječaj propisane točkom 4. ovih Pravila te će Organizator tada postupiti kao i u slučaju da dobitnik ne odgovori na e-mail, odnosno ista će se dodijeliti idućem dobitniku, prema redoslijedu kojeg je utvrdio Organizator.

 1. NAGRADE

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora, a osobito ne mogu zahtijevati isplatu novčane protuvrijednosti nagrade.

 1. PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionik je suglasan da se njegovi materijali, ime i prezime, fotografije i ostali podaci mogu objaviti i koristiti od strane Organizatora, društva Arena Center Zagreb d.o.o. i/ili društva NEPI Croatia Management d.o.o. u tiskanom, zvučnom, slikovnom ili video obliku. Sudionik nagradnog natječaja prihvaća da se svi podaci i materijali dobiveni tijekom prijave na nagradni natječaj mogu koristiti u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije navedene u točki 2. ovih Pravila. Pravila o korištenju osobnih podataka su detaljno navedena u točki 11. ovih Pravila.

 1. POREZI

Pobjednik natječaja ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

 1. SPOROVI

U slučaju spora između sudionika te Organizatora nadležan je stvarno nadležni sud u Zagrebu.

 1. PRAVILA O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju #LovacNaJaja” koji se održava od 15.04. do 20.04.2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka, izričito pristajete i dijelite osobne podatke iz obrasca prijave (ime, prezime, adresa elektroničke pošte) s trgovačkim društvom (Ured za ideje d.o.o.) sa sjedištem u (Gustava Krkleca 15, 10000 Zagreb), OIB: 16712356020 kao Organizatoru i voditelju/izvršitelju obrade osobnih podataka. Također, izričito pristajete da će osobni podaci koje ste pružili dijeliti i s društvom Arena Center Zagreb d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Vice Vukova 6, kao voditeljem obrade. Osobni će podatke obrađivati i društvo NEPI Croatia Management d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Vice Vukova 6, OIB: 94739707578, kao izvršitelj obrade osobnih podataka. Dodatno, Organizator i društva navedena gore mogu obrađivati fotografije dobitnika nagradnog natječaja, sukladno gornjoj točki 8. Navedene će podatke trgovačko društvo Arena Center Zagreb d.o.o. obrađivati u svrhu slanja periodičnih biltena (newslettera) davatelju osobnih podataka, u kojemu će ga informirati o proizvodima i uslugama koje se nude u trgovačkom centru Arena Centar, i to putem elektroničke pošte i pod uvjetom da sudionik pristane na primanje navedenih biltena (newslettera). U slučaju da se prijavite za sudjelovanje u nagradnom natječaju te ne pristanete na primanje biltena (newslettera) ili budete diskvalificirani sukladno točki 4. ovih Pravila, Vaše ćemo osobne podatke obrađivati samo tijekom trajanja nagradnog natječaja. Drugim riječima, u tom će slučaju Vaši osobni podaci biti obrisani po završetku nagradnog natječaja. Kako biste mogli sudjelovati u natječaju morate prihvatiti ova Pravila i Pravila privatnosti i pravne napomene. Ističemo da u bilo kojem trenutku imate pravo povući ovu danu privolu ili koristiti vaša prava u vezi obrade osobnih podataka, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu Arena Center Zagreb d.o.o., Ulica Vice Vukova 6, 10 020 Zagreb ili e-mail na Data.Protection@nepirockcastle.com. Po primitku izjave o povlačenju privole, Arena Center Zagreb d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole, osim ako je drugačije predviđeno zakonom. Valja napomenuti, kako će sve radnje obrade i/ili prijenosa učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani. Sve ostale informacije o načinu na koji društvo Arena Center Zagreb d.o.o. obrađuje osobne podatke možete doznati u Pravilima privatnosti i pravnim napomenama, dostupnima na sljedećoj poveznici: https://www.arenacentar.hr/hr/pravila-privatnosti-pravne-napomene/

Podijeli