Nove kolekcije jesen/zima 2019

Nove kolekcije jesen/zima 2019

Zaželim. Ispunim
Ultimativna shopping abeceda

Djeca su krenula u škole i vrtiće, roditelji na nove poslovne avanture, studenti na predavanja, a u Arena Centar su stigle nove kolekcije. Ukratko, postala je činjenica da nam trebaju mnoge nove stvari za hladniji dio godine: tenisice, jakne, laptop, mobitel,...Osim toga, činjenica je i da nemamo previše vremena, pa da svu kupnju želimo obaviti na jednom mjestu.

Klikni na SUPER1 i pogledaj naš jesenki prijedlog Baš svega od A do Ž


Nagradni natječaj #komadspricom

Arena Centar i Fashion.hr te pozivaju da sudjeluješ u kreativnom natječaju #komadspricom i možda baš ti osvojiš poklon karticu u vrijednosti 1.000 kuna

via Fashion.hr

Znajući da svi imamo barem jedan komad koji ne bismo ni u ludilu ostavili po strani, želimo čuti priču koju baš taj komad priča! Mamin stari kaput, haljina koju ste kupili za jednu posebnu priliku ili pak torbica koju ste odlučili kupiti umjesto suvenira tijekom posljednjeg odmora, idealni su kandidati zbog kojih ćete moći osvojiti sjajne poklon bonove Arena Centra u iznosu od 1,000 kuna i pribaviti nove, jednako fantastične komade! Pravila su jednostavna: 1.Koristiti Hashatgg #komadspricom 2.Zapratiti instagram profil Arene Centar! Pokažite nam na Instagramu koristeći hešteg #komadspričom koji je to vaš odjevni predmet zbog kojeg se osjećate sjajno te kako izgleda vaš omiljeni styling i mi ćemo izabrati 10 nekreativnih komada :)

Pravila nagradnog natječaja pogledajte ovdje