👼🏻 Engelsrufer – nakit s 💗 emocijom na ☀️ sniženju

 Kombinacija nakita prikladna za svaku priliku Nošenje nakita kao srećonoša i pozivanje anđela čuvara pomoću zvučnih tijela drevne su tradicije….


9. srpnja 2019.

👼🏻 Engelsrufer – nakit s 💗 emocijom na ☀️ sniženju

 Kombinacija nakita prikladna za svaku priliku


Nošenje nakita kao srećonoša i pozivanje anđela čuvara pomoću zvučnih tijela drevne su tradicije. Godine 2010. Sabine i Mario Martini usvojili su ovu ideju i stvorili svoj brand Engelsrufer – kolekciju nakita koji svojim osjetljivim zvukom pomaže da pozovete svog anđela čuvara. Slijedeći spektar boja indijskog učenja chakre, oživjele su tradiciju i stvorili nakit s raznobojnim zvučnim kuglicama, svaka sa svojim jedinstvenim značenjem i tonom. Ovisno o boji, zvučne kuglice pružaju mir, snagu, ljubav, ravnotežu ili samopouzdanje.

Engelsrufer_pic1

Engelsrufer… kao ljubavni zagrljaj, koji vas štiti i prati vas gdje god idete. Sretćonoša koji vam donosi snagu, povjerenje i ljubav. Kada se pojave sjene zbog kojih sumnjate u svoje osjećaje, Engelsrufer će vam dati sigurnost, utjehu i povjerenje. On štiti sva vaša pozitivna iskustva, čuva vaše nade, ljubav i sreću. Engelsrufer, vaš životni anđeo čuvar.

Estetski jedinstven Engelsrufer nakit izrađen je od 925-sterling srebra, a također je dostupan i s ružičastom ili žutom pozlatom, kao i u punom zlatu.

Engelsrufer_pic2

Kombinirajući dragocjene, ručno izrađene materijale i smislene motive, svaki Engelsrufer nakit postaje jedinstven komad!

Filigranski, individualni zvuk svake zvučne lopte poziva vašeg anđela čuvara koji vas štiti u svakoj situaciji. Prekrasno oblikovana Engelsrufer košara može se otvoriti, a raznobojne zvučne kuglice mogu se mijenjati prema vlastitoj želji pa se svaki komad nakita može prilagoditi individualnim željama. To svaki Engelsrufer nakit čini jedinstvenim komadom, savršenim poklonom za svaku prigodu i pratiocem svake odjeće. Svaki Engelsrufer proizvod sa svojim jedinstvenim značenjem ostaje vjeran sloganu “nakit s emocijom”.

“Pozitivne reakcije i brojne jedinstvene priče koje su nam pisali kupci koji su nosili naš nakit potaknuli su me da i dalje stvaram nakit sa značenjem.”
Sabine Martini, Suosnivač & Kreativna direktorica

Brand Engelsrufer trenutno je u zlatarni Mark Pjetri na ljetnom sniženju od 20%! Posjetite nas i pogledajte ovu posebnu kolekciju uživo.

Mark Pjetri