Božićni popusti u Watch Centru kreću! ..3..2..1.. Sad!

GUESS I BROSWAY NAKIT ILI NAUTICA I JUST CAVALLI SATOVI? NEBITNO, IMAMO POPUSTE NA SVE! Da krenemo pjevušiti „I’ts beginning…


7. prosinca 2018.

Božićni popusti  u Watch Centru kreću! ..3..2..1.. Sad!

GUESS I BROSWAY NAKIT ILI NAUTICA I JUST CAVALLI SATOVI? NEBITNO, IMAMO POPUSTE NA SVE!

Da krenemo pjevušiti „I’ts beginning to look a lot like Christmas…“ ili vam je još uvijek prerano za to? Bez obzira je li vas uhvatila blagdanska ludnica ili ju još uvijek uspješno zaobilazite, popusti i akcije u Watch Centru nikad nisu na odmet.

Upravo zato vas od 6. do 8. prosinca čeka 20% popusta na sve vrste plaćanja na Guess i Brosway nakit, ali i na Nautica i Just Cavalli satove.


Ukoliko ste za sebe ili nekog svog planirali kupnju komada nakita, definitivno provjerite Guess i Brosway ponudu nakita kod nas, jer smo uvjereni kako za svakog imamo ponešto. Guess nakit za sve one odvažne koji vole nositi nakit koji je upadljiv i ističe njihovu osobnost, ili pak Brosway nakit koji je nešto jednostavniji i decentniji, ali i dalje svojom jednostavnošću ostavlja bez daha.
Što se satova tiče, vjerujemo kako o Nautica i Just Cavalli satovima ne trebamo previše pisati, s obzirom da se radi o dva svjetski poznata brenda satova s prepoznatljivim dizajnima i stilovima, u koje kad se jednom zaljubite, nema povratka.


*Popust vrijedi za sve vrste plaćanja na cjelokupan asortiman, ne odnosi na već sniženi asortiman i ne zbraja se s ostalim popustima.