Brend koji obožavaju svi muškarci sa stilom

Jesenska kolekcija po mjeri muškog ormara Ove jeseni, Dstrezzed nas vodi na uzbudljivo putovanje – daleko od užurbanog ritma velikih…


15. listopada 2020.

Brend koji obožavaju svi muškarci sa stilom

Jesenska kolekcija po mjeri muškog ormara

Ove jeseni, Dstrezzed nas vodi na uzbudljivo putovanje – daleko od užurbanog ritma velikih gradova i prema osjećaju slobode. Nova kolekcija inspirirana je prirodom škotskog gorja u kojoj The Brotherhood, kako brend naziva zajednicu muškaraca okupljenih oko njihovih odjevnih komada, ali i njihove filozofije, uživa u istraživanju krajolika na motorima. Što pritom nose?

Spoj zagasitih i neutralnih boja, klasičnih uzoraka i krojeva te modnih dodataka moćnog izgleda nalazi se iza jesenske Dstrezzed kolekcija. Kao must have modele za jesensku mušku garderobu, istaknuli su se fino pletivo, moderno odijelo i modni dodaci od crne kože. Uz elegantne, nova kolekcija donijela je i nove ležerne favorite – karirane košulje, prošivene jakne i prsluke te modele od vječnog trapera.

Jedna od najboljih muških kolekcija koje smo vidjeli ove sezone dostupna je i u Hrvatskoj – u Fashion&Friends trgovini u Arena Centru.