Buzz je omiljena arena Youtubera

Tisuće kilometara i pet gradova je iza nas. Sedam tjedana je već prošlo. Ove subote, Sikrt, Bruno i 10Ficho čekaju…


3. svibnja 2019.

Buzz je omiljena arena Youtubera

Tisuće kilometara i pet gradova je iza nas. Sedam tjedana je već prošlo. Ove subote, Sikrt, Bruno i 10Ficho čekaju te na zadnjem SNKR tour događaju u Buzzu u Arena Centru u Zagrebu.

Pojačani sa Svenkyjem i Lucianom Plaziblatom, u tvojoj omiljenoj sneaker destinaciji čekaju te najpopularniji youtuberi koji će ove subote postati i tvoji sneaker savjetnici.

JoomBoos ekipa spremno je obišla cijelu Hrvatsku kako bi ti pomogla u odabiru najboljih tenisica za ovu sezonu iz ultimativnog sneaker stationa Buzz. Bili smo u Splitu, Zadru, Varaždinu, Puli i Rijeci stoga je vrijeme da ove subote završimo prvi ikada SNKR tour u Hrvatskoj, i to u Arena Centru u Zagrebu.

Naoružaj se željom za novim tenisicama jer te naši Buzztuberi čekaju od 17:00h kako bi ti pomogli da izgradiš brutalan osobni stil s kojim ćeš ovog proljeća i ljeta ti vladati modnim trendovima.

Znamo da već sve znaš, ali da ponovimo gradivo – vidimo se u subotu od 17:00 sati u tvojoj omiljenoj sneaker destinaciji BUZZ  gdje te čekaju tvoji omiljeni Youtuberi i njihove sneaker preporuke.