CALVIN KLEIN SE OVE SEZONE VRAĆA OSNOVAMA

  Osobno izražavanje u fokusu “Blank Canvas” kampanje   Calvin Klein ovog proljeća slavi minimalizam, dočaravajući svoju priču kroz intimne…


29. travnja 2021.

CALVIN KLEIN SE OVE SEZONE VRAĆA OSNOVAMA

  Osobno izražavanje u fokusu “Blank Canvas” kampanje

 

Calvin Klein ovog proljeća slavi minimalizam, dočaravajući svoju priču kroz intimne i nadrealne vizuale, dijalog i govor tijela.

Nova kampanja odaje počast klasičnim komadima ikoničnog američkog brenda. Bijele majice, denim siluete i kultno donje rublje s istaknutim logotipom nude neograničenu mogućnost za samoizražavanje, poput praznog slikarskog platna koje poziva na iskazivanje vlastitog stila.

U kolekciji za proljeće 2021. fokus je na osnovnim stilovima, uz pomake u materijalima i siluetama.

Monokromatski, rodno-neutralni komadi, kao što su traper trucker jakna i pamučna majica na bretele predstavljaju modne favorite sezone.

Reconsidered Comfort linija oslanja se, u duhu modne eko-svijesti, na materijale dobivene iz održivih izvora, dok je kolekcija donjeg rublja unaprijeđena Air FX Tech tehnologijom, zadržavajući i dalje senzualni dizajn i besprijekorne detalje.

Ključni komadi ženske kolekcije su midi i maxi haljine u crnoj, sivoj i bijeloj boji koje se mogu stilizirati na bezbroj načina. Urbani, street style vibe donose dukserice s grafikom i pamučni topovi u kombinaciji s izblijedjelim boyfriend denimom niskog struka koji provokativno otkriva malo kože.

Za muškarce se izdvaja slim jeans s efektom iznošenog denima u paru s neobaveznom Calvin Klein logo majicom.

Dominira neutralna paleta boja s nekoliko suptilnih upliva jarkih nijansi kao što su crvena, svijetlo-plava i lime žuta.

Modnu inspiraciju potražite u Calvin Klein i Fashion&Friends trgovini u Arena Centru!