CINESTAR SLAVI 15. ROĐENDAN UZ CIJENU KINOULAZNICE OD 15 KUNA!

Kina s pet zvjezdica vas časte povodom svog 15. rođendana Prošlo je 15 godina od otvorenja prvog CineStara u Hrvatskoj, točnije u…


21. studenoga 2018.

CINESTAR SLAVI 15. ROĐENDAN UZ CIJENU KINOULAZNICE OD 15 KUNA!

Kina s pet zvjezdica vas časte povodom svog 15. rođendana

Prošlo je 15 godina od otvorenja prvog CineStara u Hrvatskoj, točnije u zagrebačkom Branimir centru. Brand koji stvara emocije, zbližava ljude, okuplja obitelji, slavi svoj 15. rođendan i upravo je to razlog da pozovete nekoga u kino i zajedno uživate u jedinstvenom doživljaju koji pruža samo CineStar, kino s pet zvjezdica.
15. rođendan znači da je cijena ulaznice svih filmova 15 kuna i to samo u srijedu 28.11.2018., a prodaja kreće već danas. Za sve ljubitelje filmova, ovo je prilika koja se ne propušta, a uključuje filmove u IMAX formatu. Preporuka za pogledati, definitivno su filmovi: ‘Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela, ‘Mala Italija’, ‘Udovice’, ‘Kursk: Prokletsvo dubina’, crtić ‘Ralph ruši internet: Krš i lom 2’ te mnogi drugi. Bez obzira koliko imate godina, CineStar nudi za svakog ponešto. Akcije ne vrijedi za projekcije u Kaptol Boutique Cinema i CineStar Gold Class-u.

 

KUPI ULAZNICU: https://www.blitz-cinestar.hr