Dancing Stone kolekcija u zlatarni Mark Pjetri 💎

Sjajno kamenje koje pleše s vama…   Kolekcija Dancing Stone Julie Julsen je jedinstvena. Zbog posebne tehnike postave središnjeg kamena…


9. rujna 2019.

Dancing Stone kolekcija u zlatarni Mark Pjetri 💎

Sjajno kamenje koje pleše s vama…


 

Kolekcija Dancing Stone Julie Julsen je jedinstvena. Zbog posebne tehnike postave središnjeg kamena on se pomiče dok ga nosite i stvara čarobnu iskru.

Interakcija svjetla i pokreta tajna je vatre kamena. U nakitu Dancing Stone položaj kamena mijenja se svakim pokretom i hvata sve vidove svjetla koje se pojavljuje te ih iskričavo reflektira. Očarajte i zaplešite sa svojim osobnim nakitom Dancing Stone!

 

Kolekcije

Dizajn i veliki osjećaji čine komade nakita kolekcije Dancing Stone stvorenima za vječnost.

Privjesci s karizmom poput sunca u četiri stila osvjetljavaju vaš dan…
Mark Pjetri - Dancing Stone 1

… dok oni s iskustvom i mudrošću sove dolaze u dvije veličine.
Mark Pjetri - Dancing Stone 2

Dva srca tuku glasnije od jednog. Otkrijte naše očaravajuće ogrlice i naušnice u obliku srca u trendi bojama srebrne, ružičaste i žute pozlate.
Mark Pjetri - Dancing Stone 1

Pokloni od srca

Iz radionica Julie Julsen dolaze najljepši pokloni, jer to je mjesto gdje nadahnuće i kreativnost susreću majstorstvo. Uz znanje i instinktivni osjećaj formira se divan nakit Julie Julsen – toliko individualan i fascinantan kao i osoba koja ga nosi.

Pokažite svojim voljenima da vam srce kuca za njih. Poklonite im nešto iz kolekcije Dancing Stone – sjajni nakit sa plešućim kamenom. Poklon u koji će se zaljubiti i koji će privlačiti poglede.

 

Vaš Mark Pjetri