FINA produžila radno vrijeme poslovnice u Arena Centru

Od 3. kolovoza, Finina poslovnica u Arena Centru od ponedjeljka do subote radi od 8 do 20 sati. Poslovnica nedjeljom…


9. kolovoza 2019.

FINA produžila radno vrijeme poslovnice u Arena Centru

Od 3. kolovoza, Finina poslovnica u Arena Centru od ponedjeljka do subote radi od 8 do 20 sati. Poslovnica nedjeljom ne radi.

Tako će građani u produženom radnom vremenu moći koristiti usluge plaćanja računa, mjenjačnice, razmjene novca i slanja novca putem Western Uniona, a poslovni će klijenti moći obaviti bezgotovinske transakcije te uplate gotovog novca.

Fina je produžila i radno vrijeme velikog broja svojih poslovnica diljem zemlje (više od 80 poslovnica). Neke poslovnice od 3. kolovoza 2019. ujutro počinju s radom pola sata ranije nego do sada, dok su neke produžile dosadašnje radno vrijeme poslijepodne. Dio je to Finine želje da odgovori na potrebe svojih klijenata u lokalnim sredinama i omogući im obavljanje transakcija prije ili nakon završetka njihovog radnog vremena.

Popis svih Fininih poslovnica dostupan je na www.fina.hr/poslovnice te putem mobilne aplikacije mFina, koja, za svaku poslovnicu, dodatno nudi i podatke o pojedinim uslugama koje se pružaju baš na toj lokaciji te u  kojem vremenu.