Inovativni krojevi i smaragdne nijanse u novoj Tommy Hilfiger kolekciji

Od prvih modela koji slave klasični američki stil do inovativnih krojeva i logomaničnog trenda, Tommy Hilfiger u svakoj novoj kolekciji…


29. ožujka 2022.

Inovativni krojevi i smaragdne nijanse u novoj Tommy Hilfiger kolekciji

Od prvih modela koji slave klasični američki stil do inovativnih krojeva i logomaničnog trenda, Tommy Hilfiger u svakoj novoj kolekciji ostaje vjeran svom upečatljivom stilu koji nikada ne izlazi iz mode.

Prepoznatljiva kombinacija crvene, bijele i plave boje, ove sezone obogaćena je pravom ljetnom fuzijom jarkih kolorita. Ljetni modeli ovoga puta dolaze u nijansama hibiskus crvene, mango narančaste i smaragdno zelene, koja dominira na modelima ženskih midi haljina.

Miks elegantnog stila i urbanog streetwear-a glavne su karakteristike muške kolekcije, koja ove sezone svojim inovativnim dizajnom i dominantnim tonovima boje slonovače i tamnoplave daje alternativu klasičnim odijelima. Pored poslovnih i sportskih ruksaka, male torbice koje se mogu nositi preko ramena igraju glavnu ulogu u ponudi asesoara.

Kreativan tim Tommy Hilfiger u prolećnoj kolekciji pravi i trendy pomake kada su u pitanju krojevi. Ležernije komade koje su žene tražile u muškim modelima sada su prilagođene svima. Cela linija jakni, dukseva i majici koje potpisuje ovaj kultni američki brend gotovo da su potpuno unisex, pa je identičan dizajn prisutan i u muškoj i u ženskoj kolekciji.

Vidimo se u Tommy Hilfiger trgovini!