KAKO SU NASTALE NEW BALANCE FUELCELL TENISICE ZA TRČANJE?

Ljudima je prije 200 godina bilo nezamislivo da izađu iz kuće i krenu trčati, samo da bi trčali. Trčanje je…


23. rujna 2019.

KAKO SU NASTALE NEW BALANCE FUELCELL TENISICE ZA TRČANJE?

Ljudima je prije 200 godina bilo nezamislivo da izađu iz kuće i krenu trčati, samo da bi trčali. Trčanje je kao pojam fizičke aktivnosti bila zanimacija bogatijih slojeva koji su si mogli priuštiti hobi i bavljenje sportom.

Posebne tenisice za trčanje pojavile su se dvadesetih godina 19. stoljeća, a pojavom New Balance Trackster modela vidjelo se što tenisice zaista mogu.

Najnovije iz brenda New Balance upravo su FuelCell modeli koji zaista nude bolji odraz i povratak energije pri trčanju kao što im tehnologija obećava.

Ove tenisice patentirane su tako da počivaju na tri točke pomoću čega postoji ravnoteža i dobro poznato New Balance “lelujanje”. Inače, legenda kaže da je osnivač brenda promatrao kokoši koje se šetaju po dvorištu i na tom principu stvorio čitavu ideju.

Poboljšani FuelCell model s novom formulacijom pjenastog materijala tenisice čini udobnijima i dugotrajnima. Bilo da ih koristite za sport ili da u njima koračate kroz život, uvijek na prvo mjesto stavite udobnost i svoje zdravlje.

FuelCell modele pronađite u Sport Vision trgovini u Arena Centru!