NAPUNITE ČIZMICE SWATCH I FLIK FLAK SATOVIMA, JER MI ČASTIMO POPUSTIMA!

Pisma su napisana i poslana Svetom Nikoli, čizmice su očišćene i ulaštene stavljene na prozore, sad je samo na vama…


4. prosinca 2018.

NAPUNITE ČIZMICE SWATCH I FLIK FLAK SATOVIMA, JER MI ČASTIMO POPUSTIMA!

Pisma su napisana i poslana Svetom Nikoli, čizmice su očišćene i ulaštene stavljene na prozore, sad je samo na vama da svojim mališanima ispunite želje. A gdje ćete boljeg poklona za u čizmicu od Swatch ili Flik Flak sata?

Malo nagrade za dobro ponašanje u obliku novog omiljenog sata nije na odmet, a kad bacite pogled na Swatch i Flik Flak kolekcije dječjih satova koje od 3. do 5. prosinca možete kupiti u Watch Centru po 20% sniženim cijenama, nećete dvojiti ni trena o tome što staviti svojim mališanima u čizmicu.


Flik Flak dječji satovi su prikladni za vaše mališane jer im koncept učenja vremena približavaju na zabavan i njima blizak način.
Ovi satovi su poznati po svom šarenom dizajnu, motivima s najpoznatijim dječjim likovima, ali i po pristupačnim cijenama.
Uz sve to, mogu se pohvaliti švicarskom kvalitetom koja garantira da ćete za uloženi novac dobiti najbolju vrijednost.


Za one malo starije tu su Swatch satovi, plastičnih kućišta i silikonskog remenja, vodootporni i prilagođeni svim dječjim avanturama. Kao i Flik Flak, i Swatch satove nerijetko krasi šareni dizajn u kojeg će se vaši najmlađi (a i vi) na prvi pogled zaljubiti.
Sveti Nikola je već svratio do Watch Centra i nagovorio nas na ove popuste, sada svratite i vi i iskoristite ih!

*Popust vrijedi za sve vrste plaćanja na cjelokupan asortiman, ne odnosi na već sniženi asortiman i ne zbraja se s ostalim popustima.