Nosite slojevito ⛓

Kratki lančić preko dugog, od srebrne do zlatne boje i od filigranskog do ekstravagantne iskričavosti – maštovitost nema granica kada…


10. rujna 2019.

Nosite slojevito ⛓

Kratki lančić preko dugog, od srebrne do zlatne boje i od filigranskog do ekstravagantne iskričavosti – maštovitost nema granica kada je nakit u pitanju. Slijedeći moto “više je više”, nošenje nekoliko slojeva nakita modernije je nego ikad.


 

Kombinirajte svoje omiljene komade nakita s trendi komadima i stvorite svoj osobni slojevit izgled. Osobito lijepe izvedbe idu s filigranskim lančićima različitih duljina. One odgovaraju ležernom stilu s trapericama i majicom, ali i razigranim cvjetnim haljinama te postaju najtopliji trend sezone.

Mark Pjetri - Englesrufer 1

Oni koji vole ekstravagantan i privlačan nakit kombiniraju različite materijale poput srebra, zlata, bisera i dragog kamenja ili nose razne privjeske na lančićima. Rezultat je definitivno fascinantan look.

Profesionalci stilisti idu korak dalje i nose srebro sa žutim i ružičastim zlatom. Savršeni za to su novi trendi komadi nakita u dvije ili tri boje.

 

Sloboda izbora

Za ovaj trend gotovo da i nema pravila! Poglede privlače kreativno izmiješani lančići ili narukvice. Svaki komad nakita dio je uzbudljivog slojevitog izgleda i trebao bi djelovati kao takav. Kombinirani lančići trebaju dakle biti što većih razlika u duljinama. Tako će svaki pojedinačno izgledati savršeno i dovoljno dolaziti do izražaja.

Mark Pjetri - Engelsrufer 2

Što raditi:

U pogledu nakita sve je dopušteno. Od dugih do prekratkih lančića te od finih filigranskih do ekstravagantnih. Modni profesionalci idu jedan korak dalje i miješaju nakit različitih boja ili nose komade trendi nakita u dvije ili tri boje.

Što ne raditi:

Primjetno kombinirani nakit igra glavnu ulogu. Kako bi pojedini komadi nakita došli do izražaja, svakako ih treba nositi u različitim duljinama. Jednako dugi lančići jedan na drugom međusobnu se isključuju i zato ih nije preporučljivo nositi.

 

Savršene komade nakita za kreiranje slojevitog stila možete pronaći u zlatarni Mark Pjetri.

 

Čekamo vas! ❤️