Nova kolekcija Tom Tailor

Nove kolekcije jesen-zima hamburškog brenda TOM TAILOR predstavljaju retro klasične, vintage modne komade, ali uz dašak suvremene mode i krojeve…


20. kolovoza 2019.

Nova kolekcija Tom Tailor

Nove kolekcije jesen-zima hamburškog brenda TOM TAILOR predstavljaju retro klasične, vintage modne komade, ali uz dašak suvremene mode i krojeve iz 70-ih koji donose dašak nostalgije.

Zanimljiv kontrast pruža kombinacija suvremenih tehnoloških trendova i novi odnos prema prirodi. Funkcionalne tkanine, jarke boje i tehnički detalji traže svoju inspiraciju u sportskim notama i odvode nas u hladniju sezonu u stilu. Ženski krojevi i romantični karirani uzorci središnji su elementi ženske kolekcije TOM TAILOR WOMEN, dok se muška kolekcija TOM TAILOR MEN fokusira na američki stil.

TOM TAILOR WOMEN | U novim kolekcijama TOM TAILOR WOMEN dominira inspiracija 80-im godinama prošlog stoljeća i moderan stil koji pažnju posvećuje aktivnostima na otvorenom. Jesen započinje nježnim, ženstvenim izgledom, uglađenim siluetama i lijepim detaljima. Romantično cvijeće i karirani uzorci naglašavaju lagane haljine od šifona. Naborani detalji u području struka pružaju vrhunski izgled koji uljepšava figuru svake žene, a detalji na ovratniku uz meke nijanse ljubičaste, pa sve do mornarsko plave dozivaju zimski zalazak sunca. Kombinacija s ružičastim i ljubičasto-crvenim nijansama izaziva nježnost, a zelene nijanse donose pravo osvježenje.

Zimska kolekcija u fokus stavlja i hlače različitih kariranih uzoraka u nijansama smeđe i plave boje. One se savršeno slažu uz jaknu s dvostrukim kopčanjem i gotovo jednakim nijansama. Za retro izgled, hlače se mogu nositi uz kratku vunenu jaknu, dok su elegantne traperice u tamno plavoj boji sredičnji dio kolekcije. Pleteni džemper s čipkastim uzorkom i grafičkim tkanjem, romantična prugasta bluza i nježno bijela jakna dodaju cijeloj kombinaciji točku na i.

TOM TAILOR MEN | Kolekcija TOM TAILOR MEN inspiraciju vuče iz 60-h i 70-ih kada su bile popularne američke brijačnice. Gruba koža i debeli traper predstavljaju autentičan i tipičan američki stil života. Tanke i tamne traperice predstavljaju klasični stil trapera, dok su traper jakne u nijansama sive ili plave baš savršeni odabir za opušteni traper izgled.

Svijetle nijanse omogućuju dodatne izazove za kombiniranje sa sivim i plavim trapericama. Šarene žice kao ukras na području pojasa su vrlo zanimljiv dio kolekcije. Karirane košulje, majice i fine pletene jakne u jarkim i zanimljivim bojama, kao i uski, karirani prsluci dozivaju originalni vintage osjećaj i odlično nadopunjuju sofisticirani izgled nekadašnje Amerike.

Trend odjeće na otvorenom, karakterističan je za mušku kolekciju i zamagljuje granice između funkcionalne odjeće za sport i suvremenog svakodnevnog stila. Detalji su u fokusu kolekcije, a klasični komadi odjeće poput pulovera u svijetlo narančastoj boji dodaju osobit dodir stila.

Kolekcije jesen-zima 2019. brenda TOM TAILOR  će biti dostupne  od kolovoza 2019.