Nova Replay Proljeće ljeto 2019 kolekcija

Dugo očekivana Replay kolekcija Proljeće-Ljeto 2019 konačno je stigla u  Replay trgovine te je, kako se u fashion kuloarima i…


27. veljače 2019.

Nova Replay Proljeće ljeto 2019 kolekcija

Dugo očekivana Replay kolekcija Proljeće-Ljeto 2019 konačno je stigla u  Replay trgovine te je, kako se u fashion kuloarima i pričalo, uistinu drugačija od svega što smo mogli očekivati.

Naime, ova kolekcija predstavlja potpuno nove linije inspirirane cool kvartom Silver Lake u Los Angelesu. Taj poznati kvart  u LA-u svojevrstan je epicentar kreativnosti i raznolikosti koji su zajedno stvorili jedinstvenu simbiozu, čiji se izričaj ponajviše ostvaruje u modi, glazbi, kulturi i sportu.

Nova Sport Deluxe linija donosi zaista posebne novitete čiji je središnji materijal flis koji se koristi u različitim komadima kolekcije.

Black Holiday linija dolazi u hrabrim crnim i bijelim kombinacijama čije raspoloženje snažno kontrastira bojama i tkaninama.

Atraktivni military look dolazi osvježen novim bojama i detaljima iz sportskog svijeta poput bočnih pruga u posebnoj liniji nazvanoj Customized Icons.

Naposljetku, novu liniju Paradise Cove, nazvanu prema okrugu u Malibu, karakteriziraju country motivi te gipsy detalji koji su vidljivi na apsolutno svim komadima ove linije.

Replay je opet nadmašio samog sebe te svojim vjernim kupcima (i onima koji će tek postati) proizveo i ponudio još jednu kolekciju s kojom možete uistinu biti svoji, jedinstveni i kreativni.