NOVA YAMAMAY KAMPANJA PORUČUJE: UŽIVAJTE U LJUBAVI, UŽIVAJTE U ŽIVOTU!

Yamamay predstavlja prvi nagovještaj ljeta   Kako se diljem svijeta ponovno otvaraju sve trgovine, tako je i Yamamay spreman na…


28. svibnja 2020.

NOVA YAMAMAY KAMPANJA PORUČUJE: UŽIVAJTE U LJUBAVI, UŽIVAJTE U ŽIVOTU!

Yamamay predstavlja prvi nagovještaj ljeta

 

Kako se diljem svijeta ponovno otvaraju sve trgovine, tako je i Yamamay spreman na redizajn i oblikovanje budućnosti brenda, ponovno polazeći od ljepote Italije i njenih pozitivnih značajki koje nas sve pozivaju na uživanje u ljubavi i životu. Naravno, nemoguće je izbrisati slike svih teških trenutaka koji su nas zadesili proteklih mjeseci, ali brend nije mogao dočekati da predstavi prvi nagovještaj ljeta:

predivnu obalu Napulja s poznatim plažama i fascinantnim pejzažima koja nas u jednom trenu prebacuje u onu pravu ljetnu atmosferu i dane bezbrižnosti koji su nam svima nedostajali.

 

Nova kampanja Yamamay Summer 2020. podsjeća na tipičan dan na suncu, uključujući romantične igre na vodi, čitanje knjiga, ukusnu mediteransku hranu i predivne šarene kupaće kostime.

 

‘’Još prije izbijanja pandemije, kako bismo povećali svijest naše publike i kupaca, odlučili smo posvetiti našu ljetnu kampanju 2020. odnosu između ljudske vrste i prirode.

Yamamay nastavlja put ka održivijem modnom sustavu: podupiranje fonda ‘One Ocean’ za zaštitu oceana i širenje ponude proizvoda izrađenih od materijala s manje utjecajnih proizvodnih procesa…’’ , istaknuo je Gianluigi Cimmino, predsjednik uprave Pianoforte Holdinga.

 

Yamamay je sada spreman za ponovno pokretanje i dobrodošlicu kupcima u svojim trgovinama uz sve potrebne mjere predostrožnosti kako bi zaštitili svačiju sigurnost. Svi prostori, garderobe i odjevni predmeti sanirani su i podvrgnut će se kontinuiranom čišćenju, u skladu s higijenskim standardima. Također, fizička udaljenost između kupaca i prodavača bit će i dalje osigurana kako biste bezbrižno uživali u ljetu uz Yamamay.