w HR EN

Novi revolucionarni Dormeo madrac!

Predstavljamo vam Dormeo DNA madrac! Svaki čovjek je jedinstven sa svojih potrebama spavanja. Jeste li znali da čak 70% ljudi…


18. travnja 2023.

Novi revolucionarni Dormeo madrac!

Predstavljamo vam Dormeo DNA madrac! Svaki čovjek je jedinstven sa svojih potrebama spavanja. Jeste li znali da čak 70% ljudi spava na neprikladnom madracu koji umanjuje kvalitetu sna. Samo potpuno personalizirani madrac može pružiti jedinstvenu podršku i udobnost koja vam je potrebna. Zato je Dormeo stvorio personalizirani madrac za najbolji san do sada – Dormeo DNA.

Dormeo stručnjaci za umjetnu inteligenciju koriste patentiranu Octaspring tehnologiju za stvaranje dosad neviđene personalizirane udobnosti na svakih 10 cm madraca, sa stotinama osobnih zona udobnosti i potpore. Napravite potpuno personalizirani Dormeo DNA madrac u manje od 10 minuta. Personalizirajte obje strane madraca za jedinstvenu udobnost- madrac po mjeri za vas i vašeg partnera.

Posjetite dormeo.com.hr i dizajnirajte svoj madrac iz snova već danas. Potreban vam je samo mobilni telefon. Ili posjetite Dormeo home i Top Shop prodavaonice diljem Hrvatske i naši stručnjaci za spavanje će vas voditi kroz DNA aplikaciju i pomoći u kreaciji vašeg madraca.

Dormeo DNA – Dreams by your design

Ostale novosti


MIRIŠI

MIRIŠI

29. rujna 2023.


KUŠAJ

KUŠAJ

29. rujna 2023.


GLEDAJ

GLEDAJ

29. rujna 2023.