ODJEVNI KOMADI U KOJE VRIJEDI ULOŽITI

Dobre investicije stvaraju bezbroj modnih kombinacija Tajna savršenog outfita ne krije se u pretrpanim ormarima nego u samo nekoliko osnovnih…


29. travnja 2021.

ODJEVNI KOMADI U KOJE VRIJEDI ULOŽITI

Dobre investicije stvaraju bezbroj modnih kombinacija

Tajna savršenog outfita ne krije se u pretrpanim ormarima nego u samo nekoliko osnovnih komada u koje je pametno investirati. Pažljivim kombiniranjem te iste odjevne komade moći ćete nositi godinama, na različite načine i u raznim prilikama. Ono što s vremenom naučimo jest da je najvažnije nositi ono što odgovara našoj građi i u čemu se dobro osjećamo. Upravo iz tog razloga mnoge žene s godinama izgledaju sve bolje jer tijekom vremena izgrade svoj stil, nauče koje boje im najbolje pristaju i pronađu krojeve u kojima se osjećaju najugodnije. Kada bi nas od malih nogu učili da je najvažnije osjećati se dobro u svom tijelu i da je od izuzetne važnosti stalno raditi na samopouzdanju, mnogi od nas ne bi potrošili novac na bespotrebne ‘krpice’ koje će na kraju stajati u ormaru dok ih ne bacimo ili poklonimo prijateljici. Stoga smo za vas pripremili Liu Jo basic komade koje ćete moći nositi u bezbroj kombinacija.

Jedan od osnovnih komada jest blejzer. U našem slučaju radi se o oversize blejzeru koji možete nositi i kao kratku haljinicu. Modni znalci već su više puta uspješno dokazali kako je manje više, a Liu Jo predlaže kako ćete svojim outfitom oduševiti u poslovnim prilikama, a istovremeno biti elegantni.

Bilo da se radi o kratkoj ili dugoj haljini, barem jedan model morate posjedovati u svojoj garderobi. Vedre i razigrane kombinacije teško da će ikoga ostaviti ravnodušnim, a jedan od proljetnih klasika svakako je uzorak cvijeća. Ako niste pobornik romantike, nova Liu Jo kolekcija nudi velik izbor materijala, boja i printeva te ćete zasigurno pronaći onaj idealan za sebe.

Svatko od nas ima barem jednu sportsku jaknu koju možemo nositi u apsolutno svim mogućim prilikama. Modni outfiti sa sportskim komadima ove sezone su sve, samo ne obični. Prave fashionistice često spajaju naizgled nespojivo, pa tako ih sve češće nose uz visoke potpetice. Za sve one kojima je to ‘prevelik zalogaj’, sportska jakna može se nositi i u manje zahtjevnim kombinacijama.

Basic Liu Jo komade potražite u Liu Jo trgovini u Arena Centru.