Opremite svog školarca u Champion Shopu

Omiljena tema svih roditelja, svakako je povratak u školu i oprema za školarce. Za kvalitetan boravak u školi svakom je školarcu potrebna…


13. rujna 2018.

Opremite svog školarca u Champion Shopu

Omiljena tema svih roditelja, svakako je povratak u školu i oprema za školarce.

Za kvalitetan boravak u školi svakom je školarcu potrebna odjeća koja je udobna, ne sputava ih prilikom svakodnevnih aktivnosti i izrađena je od kvalitetnih materijala. Zato su sportske casual kombinacije svakako najzahvalniji izbor.

U Champion Shopu u Arena Centru možete pronaći Champion školske odjevne kombinacije za svoje školarce.

Champion brand koristi kvalitetan pamuk i svojim Pro tech sistemom omogućava kvalitetnu zaštitu prilikom tjelesnih aktivnosti školaraca.

Trenirke od Champion branda tople su i prozračne istovremeno – idealne za jesenske dane. Šarenih boja i cvjetnih dezena idealne su za vašu veselu školarku.

Tenisice također možete pronaći u omiljenoj boji svih djevojčica, a sistem čička onim mlađima omogućava brzo i jednostavno obuvanje i izuvanje tenisica.

Nezaobilazni dodatak svake školske kombinacije je ruksak. Osim što mora biti lijepo dizajniran, u njemu je potrebno osigurati dovoljno pretinaca za školske, ali i izvanškolske aktivnosti.

Školski kompleti za školarce također se sastoje od trenirki, tenisica i ruksaka. Tamnijih su boja, te će se u njima mrlje od igranja prilikom vanjskih aktivnosti manje vidjeti.

Dođite u Champion Shop, opremite svog školarca i usrećite ga u prvom mjesecu nove školske godine.  Izbor školskog asortimana je velik i šarolik, a zajedno s vašim školarcem odaberite odgovarajući.