OPTIMIZAM I BOJE U NOVOJ KOLEKCIJI LIU JO

Poznati talijanski brend LIU JO predstavio je novu kolekciju za proljeće/ljeto u kojoj se prepliću elegantni i casual komadi stvoreni…


16. ožujka 2022.

OPTIMIZAM I BOJE U NOVOJ KOLEKCIJI LIU JO

Poznati talijanski brend LIU JO predstavio je novu kolekciju za proljeće/ljeto u kojoj se prepliću elegantni i casual komadi stvoreni za apsolutnu slobodu pokreta.

Dok glamurozni dizajn i bogate teksture naglašavaju profinjenost, floralni print unosi dašak svježine i razigranosti u svaki model.

Lepršave haljine idealan su izbor za prve tople dane, kao i majice u svim varijantama, koje možete nositi uz omiljeni denim, hlače širokih nogavica ili čak trenirke.

Bilo da posegnete za pink bomber jaknom uz koju se lako postiže status ikone stila, za ležernim a opet elegantnim hlačama grafičkog printa ili pak kratkim sakoom od tvida, s ovim komadima izgradit ćete bazu vaših proljetnih stajlinga.

Kolekcija donosi i nezaobilazne asesoare među kojima dominiraju torbe u raznim bojama, formama i veličinama. Tamniji kolorit zamijenile su nježnije nijanse roze, žute i plave, koje će osvježiti svaku vašu odjevnu kombinaciju.