Osvoji tri odlična smartphonea za sebe i svoje prijatelje! #nas3

Što, osim prijateljstva i ljubavi prema modi, spaja chic prijateljice Petru Kurtelu, Igrajnu Vargek i Anu Bacinger?


18. srpnja 2017.

Osvoji tri odlična smartphonea za sebe i svoje prijatelje! #nas3

Što, osim prijateljstva i ljubavi prema modi, spaja chic prijateljice Petru Kurtelu, Igrajnu Vargek i Anu Bacinger? Ujedinjenim snagama ove će djevojke odabrati pobjednika ili pobjednicu Iskon.Mobile foto natječaja „Nas 3“, koji se do kraja srpnja odvija na Instagramu. Iskoristite ljeto za zajedničko fotografiranje ili selfie s još dvoje prijatelja, pokažite svoju kreativnost i osvojite čak tri mobitela iz Iskonovog webshopa, po jedan za svaku osobu s prijavljene fotografije. Za sudjelovanje je dovoljno objaviti zajedničku fotku uz korištenje hashtagova #nas3 #iskonovci do 31.7.2017. godine.

Djevojke iz žirija će na kraju natječaja odabrati najbolju i najkreativniju fotografiju, a trojcu s iste će pripasti tri smartphonea iz Iskon.Webshopa: Xiaomi Redmi 4A, Huawei P9 Lite 2017 i Samsung Galaxy J3.

Ljeto je počelo vrlo dinamično za članice žirija Iskon.Mobile natječaja. Glumica Petra Kurtela je u visokom stadiju trudnoće i uskoro očekuje bebu, Igrajnin dućan „Iggy“ je predstavljao modne novitete na odličnom Design Districtu, dok se Ana Bacinger vratila s kraćeg odmora na kojem je proslavila pobjedu na Urban Make Over natječaju, koji joj je donio ulaznicu za Story Hall of Fame, naše najveće okupljanje celebrityja. Nakon zajedničkog druženja i razmjene novosti, tri prijateljice su spremno prihvatile izazov i snimile nekoliko selfieja za Iskon.Mobile.

Zašto baš troje?

Uvijek prijateljski nastrojen telekom Iskon ušao je u svijet mobilne telefonije i predstavio univerzalnu Iskon. Mobile tarifu za svoje korisnike. Jedna od prednosti odlične mobilne tarife je dobivanje besplatnih dodatnih gigabajta prometa, minuta razgovora i količine SMS poruka kroz međusobno umrežavanje Iskonovaca. Dovođenjem dva prijatelja u Iskon.Mobile, svaki Iskonovac tako na raspolaganju ima 6 GB prometa te 3000 jedinica za razgovore i SMS-ove, uz što dodatno dolazi još 1 GB namijenjen popularnim chat servisima (Viber, WhatsApp, Messenger, Telegram) te čak 10 sati za gledanje TV sadržaja u pokretu putem Iskon.TV Player aplikacije te neograničeno unutar dometa Wi-Fia.

Osim toga, Iskon.Mobile pretplatnička tarifa za samo 120 kuna dolazi bez ugovorne obveze i bez naknade za uspostavu poziva. Također, uz Iskon.Mobile svaki Iskonovac dobiva trajni popust do 45 kn/mj na Iskonove dodatne usluge. Iskon.Mobile mogu odabrati korisnici Iskonovih paketa, a prilikom odabira ili produljenja svojeg paketa ostvaruju i do 1000 kuna popusta na novi mobitel ili drugi gadget iz ponude Iskon.Webshopa. Djevojke su odabrale svoja tri favorita, koja će osvojiti pobjednik ili pobjednica natječaja #nas3 #iskonovci. Neka ljeto počne!