Pametno ih čuvam!

Za kupljena 4 proizvoda iz asortimana muške njege dobivaš bokserice na dar! Pusti movemberski brk, osvijesti sebe i ostale muškarce…


2. studenoga 2018.

Pametno ih čuvam!

Za kupljena 4 proizvoda iz asortimana muške njege dobivaš bokserice na dar!

Pusti movemberski brk, osvijesti sebe i ostale muškarce o postojanju muških bolesti te budi onaj koji potiče na redovite samostalne kontrole i odlazak na pravovremene liječničke preglede.

Širenju poruke možeš pomoći i kupovinom u dm-u, jer za četiri kupljena proizvoda muške njege na dar ćeš dobiti bokserice „Pametno ih čuvam“.*

Podrži i našu donaciju Institutu Ruđer Bošković za istraživanje i upoznavanje mehanizama novih oblika liječenja raka prostate. Sve što trebaš je simbolično pogladiti brk na stranici www.pametnoihcuvam.hr, jer ako u razdoblju od 1.11. do 30.11.2018. zajedno prikupimo 30.000 klikova na brk, dm će Institutu donirati 50.000 kn!

Također pozivamo vas na predstavu Muškarci.hr koja će se održati u kazalištu Kerempuh, 25.11.2018. godine. Prihod od ulaznica umanjen za troškove organizacije predstave Muškarci.hr također je namijenjen Institutu Ruđer Bošković.

Ovog studenog pokaži svima svoj brk, opremi se arsenalom u dm-u koji će zaštititi tvoju kožu, širi vijest dalje i podigni svijesti o raku prostate i testisa, ali i drugih bolesti primarno vezanih uz mušku populaciju!

*Ponuda traje od 1.11. do 30.11.2018. ili do isteka zaliha u navedenom razdoblju.