Parfois ugostio modne blogerice

Poznate modne blogerice inspirirane druženjem u idiličnom slovenskom krajoliku Sve uspješnija modna marka u segmentu modnih dodataka, Parfois, prošli je…


5. listopada 2018.

Parfois ugostio modne blogerice

Poznate modne blogerice inspirirane druženjem u
idiličnom slovenskom krajoliku

Sve uspješnija modna marka u segmentu modnih dodataka, Parfois, prošli je tjedan uz Sportinu Group ugostila poznate modne blogerice iz regije na ekskluzivnom druženju u idiličnom slovenskom krajoliku.

Dolazak nove Parfois kolekcije bio je obilježen ekskluzivnim događajem na lokaciji koja je specifična po predivnom krajoliku, vrhunskoj gastronomiji i poznatim sortama vina – u Goriškim Brdima. Tu su se, uz predstavnike brenda iz Potrugala, družile i poznate modne blogerice i voditeljice koje je Parfois odabrao kao predstavnice nove kolekcije. One su žene s moćnim, kozmopolitskim duhom: Ajda Sitar (@ajdasitar), Vanesa Štefanovski (@takeoffwithlove), Anastasija Kajba (@anastasijakajba), Petra Mamić (@skitnica), Slađana Ostić (@slakipalaki), Ana Karadžole (@psychocouture), Tijana Žunič (@cosmopolitan_serbia) i Ana Ostojić (@elleserbia).
Tijekom dvodnevnog boravka u Sloveniji, naučile su više o kulturi, povijesti i viziji svjetskog brenda Parfois, te su otkrile pravo značenje imena ove modne marke. Naime, portugalska riječ »parfois« znači »ponekad«, te se upravo za njome vode modni dizajneri koji stvaraju njihove kolekcije.

Za bezbrižno kretanje idiličnim ulicama Goriških Brda, pobrinula se KIA uz svoje nove modele koji odgovaraju svakom ukusu i modnom stilu: KIA CEED, KIA STINGER i KIA STONIC. Modni događaj brenda Parfois možete pronaći i na društvenim mrežama uz hashtag #parfoisandfriends, te na profilima @Parfois_ i @sportina_group.

Novu kolekciju možete pronaći u Parfois trgovi u Arena Centru.