Po prvi puta u Hrvatskoj: Inuikii neodoljive čizme koje će vas zagrijati sa stilom

Švicarski brand Inuikii je pripremio neodoljivu kolekciju čizama koja je od sada dostupna u multibrand storeovima Fashion&Friends. Apsolutni hit sezone,…


12. listopada 2017.

Po prvi puta u Hrvatskoj: Inuikii neodoljive čizme koje će vas zagrijati sa stilom

Švicarski brand Inuikii je pripremio neodoljivu kolekciju čizama koja je od sada dostupna u multibrand storeovima Fashion&Friends. Apsolutni hit sezone, tople i udobne Inuikii čizme pružaju potpunu sigurnost za vaša stopala u vrijeme hladnijih dana.

Ovaj brand je dokazao da čizme mogu biti potpuno fashion, ali i praktične za sve prigode. Nova kolekcija nudi pregršt modela dizajniranih u hit bojama i to od nude nijanse pa sve do tamnozelene i neutralne sive. Inuikii čizme su ukrašene detaljima koji svaku od linija čine posebnim dizajnerskim djelom. Must have šljokice, sjajne zakovice, military print te zanimljive vezice u režiji s najkvalitetnijim materijalima stvaraju modnu priču kojoj ni jedna žena neće odoljeti ove zime. Bilo da idete na skijanje, šetnju gradom ili u prirodu Inuikii čizme su pravi izbor za vas. Beskrajno meke i udobne Inuikii čizme pružiti će vam osjećaj potpune lakoće pri svakom koraku.