Posjetite nas na otvorenju novog Samsung Experience Storea u Arena Centru

Posjetite jedinstveni novouređeni Samsung Experience Store, u prizemlju Arena Centra, te ugrabite 20% popusta i super vrijedne poklone u MEGA…


24. listopada 2018.

Posjetite nas na otvorenju novog Samsung Experience Storea u Arena Centru

Posjetite jedinstveni novouređeni Samsung Experience Store, u prizemlju Arena Centra, te ugrabite 20% popusta i super vrijedne poklone u MEGA vikend akciji! Za prvih 50 kupaca S9/Note9 modela – poklon Samsung Gear S3! Vidimo se od petka, 26. listopada u Arena Centru!

Dobrodošli u najmodenije opremljeni Samsung Mobile Store u regiji! Dobrodošli u novi Samsung Experience Store Arena Zagreb!

Pogledajte iza kulisa nove najmodernije ekskluzivne trgovine u široj regiji – jedinstvenog prodajnog i servisnog prostora kakvog u svijetu posjeduju još samo 3 grada, a Zagreb je jedan među njima.

Isprobajte i nadrealno virtualno i gaming 4D VR iskustvo, sve putem najnovijih Samsung flagship modela mobitela!

Kako bi dobili na poklon Galaxy TabE 9.6″ Wi-Fi potrebno je nakon kupovine uređaja, u roku 7 dana od kupnje, registrirati se na sljedećoj web stranici Registracija nakon čega Samsung šalje tablet na adresu kupca.

Za više informacija posjetite ovaj link.


*20% popusta vrijedi za jednokratno plaćanje isključivo u Samsung Experience Store Arena Zagreb (15% popusta vrijedi za plaćanje do 12 rata, 10% popusta za plaćanja od 13 do 36 rata).

**Popusti vrijede na akcijske cijene ali se ne zbrajaju sa drugim promotivnim popustima. Popusti također vrijede samo za uređaje na stanju.

***Maksimalna količina koju pojedini kupac može kupiti je 3 komada, a ukoliko kupi 3 uređaja (i među njima su 1-3 S9/S9+/Note9) među prvih 50 kupaca dobiva 1 primjerak pametnog sata Samsung Gear S3.