Postani #krunamodel i ostvari 50% popusta!

Ima li boljeg početka za novu proljetnu sezonu nego veliko sniženje na artikle po tvojoj želji? Kruna Mode te ovim…


28. ožujka 2022.

Postani #krunamodel i ostvari 50% popusta!

Ima li boljeg početka za novu proljetnu sezonu nego veliko sniženje na artikle po tvojoj želji? Kruna Mode te ovim putem daruje s popustom od 50% na komade koje izabereš u našoj trgovini ili web shopu!

Kako postati #krunamodel?

– Slikaj se i snimi s kupljenim artiklima i objavi sadržaj na svojim društvenim mrežama (Instagram, Facebook ili Tik Tok).

– Na sve objave tagiraj Kruna Mode i koristi hashtag #krunamodel i #krunamode kako bismo mogli vidjeti tvoje objave.

– Neka tvoj profil bude otvoren (public), kako bismo mogli vidjeti tvoje #krunamodel objave

Nakon toga ćemo te kontaktirati i odobriti ti popust od 50% na tvoju sljedeću kupovinu. Popust možeš iskoristiti na željene artikle iz nove Kruna Mode proljetne kolekcije ili na artikle koji nisu sniženi.

Za kupce u našim fizičkim trgovinama dostavit ćemo poklon bon za popust koji mogu iskoristiti na sljedeću kupovinu, a za web shop kupce dostavit ćemo kod za popust koji će se obračunati u košarici prilikom sljedeće kupovine.

Volimo tvoj stil i zato bismo rado tvoje slike i videa u kojima nosiš Kruna Mode komade repostali na našem profilu. Za to nam je potrebna tvoja suglasnost i stoga bismo ti dostavili Izjavu o suglasnosti bilo uživo u Kruna Mode trgovini ili putem poruka na navedenim društvenim mrežama.

Radujemo se vidjeti što najviše volite kupovati u Kruna Mode!