Prestižna kolekcija Zaramella Argenti u zlatarni Mark Pjetri ♡

Talijanski brend luksuznih darova od srebra 🥄 Izvrsnost zanata obrade srebra u Padovi plod je stoljetne baštine ukorijenjene u epohi…


9. kolovoza 2019.

Prestižna kolekcija Zaramella Argenti u zlatarni Mark Pjetri ♡

Talijanski brend luksuznih darova od srebra 🥄


Izvrsnost zanata obrade srebra u Padovi plod je stoljetne baštine ukorijenjene u epohi merkantilne Republike Venecije.

 

Mark Pjetri - Zaramella Argenti 2

Zaramella Argenti svoju je prvu kolekciju predmeta u srebru predstavila još 1948. godine. Danas je to prestižna i široka linija koja utjelovljuje ne samo ekskluzivnost ručnog zanata, već i nova kreativna rješenja koja udovoljavaju funkcionalnim zahtjevima sadašnjosti.

 

Mark Pjetri - Zaramella Argenti 3

Inteligentna suradnja tehnologije i tradicije stvorila je mala i sjajna remek djela, strogo poštujući odrednice i osobine svakog stila.

 

Mark Pjetri - Zaramella Argenti 1

Pažljivo brinući da svaki komad bude funkcionalan, srebrno posuđe Zaramella Argenti doista je svakodnevno blago koje je zadovoljstvo koristiti. Englesko posuđe, sinonim kvalitete i prestiža, predstavlja uspjeh marke Zaramella Argenti tijekom godina.

 

Zaramella Argenti simbol je luksuza i elegancije. Od svog osnivanja, bila je kontinuirana inovativna sila i u svako je doba ulila novu umjetnost življenja.

Raznovrsne komade iz kolekcija pribora za jelo, okvira za slike i darova za djecu možete pronaći u zlatarni Mark Pjetri. Posjetite nas! ♥︎