Provedite zimu sa stilom, u kaputima i jaknama iz Heraldi for Men storea

  Dobar zimski kaput ili jakna, svakako je bitan komad odjeće u narednim zimskim mjesecima. Odabrati onaj pravi za sebe,…


27. studenoga 2018.

Provedite zimu sa stilom, u kaputima i jaknama iz Heraldi for Men storea

 

Dobar zimski kaput ili jakna, svakako je bitan komad odjeće u narednim zimskim mjesecima.

Odabrati onaj pravi za sebe, mnogima je izazov jer ovaj statement komad nosimo u različitim prilikama i uvjetima, od poslovnog do odijevanja u slobodno vrijeme.

U bogatoj ponudi dizajnerskih brandova Heraldi for Men and Women storea pronaći ćete modele jakni i kaputa različitih stilova i vrhunske kvalitete.

Brendovi Woolrich, Joop!, Herno, Hackett London i Strellson  kolekcije ovu zimu donose modele od casual sportskih jakni, bomber jakni  i parka atraktivnih boja do kaputa koji će vaš look zaokružiti  u beskompromisnu eleganciju.

Herno kolekcija jakni idealan je izbor za sve ljubitelje sportske elegancije i ležernog stila odijevanja dok ćete se u Woolrich jakni slobodno moći uputiti nakon gradske šetnje u zimske avanture jer osim modnih izazova modernog muškarca Woolrich brand ima odgovor  i na najekstremnije zimske temperature.

Kolekcija kombinira muževan stil s vrhunskom izvedbom, a znanje i umijeće branda Woolrich najbolje je vidljivo kroz komade koji su namijenjeni najekstremnijim vremenskim uvjetima, Arctic parku i Storm parku, izrađene od Goretex materijala, dok se kromatska paleta kreće između bijele, tamnozelene, sive, crvene  i zlatnožute.

Nove kolekcije renomiranih svjetskih brendova potražite u  Heraldi for Men  u  Arena centru, Zagreb.

Discover more

heraldi.hr