PRVA SPECIJALIZIRANA JOIE TRGOVINA U HRVATSKOJ

Joie dječja oprema oduševila je roditelje po cijeloj Hrvatskoj! Zato otvaramo vrata prve specijalizirane Joie trgovine na prvom katu Arena…


30. travnja 2021.

PRVA SPECIJALIZIRANA JOIE TRGOVINA U HRVATSKOJ

Joie dječja oprema oduševila je roditelje po cijeloj Hrvatskoj! Zato otvaramo vrata prve specijalizirane Joie trgovine na prvom katu Arena centra pored Magic baby-a!

Imamo nekoliko misija.

Kao prvo, svjesni smo toga da se novopečeni roditelji diljem svijeta svakodnevno nose s novim iskustvima, ali i izazovima te poteškoćama. Zato želimo biti dijelom svih tih novih doživljaja i to upravo putem svojih proizvoda. To znači da se maksimalno trudimo kako bi olakšali roditeljstvo, bilo da se radi o kolicima koja su dovoljno praktična da ih uz uporabu što manje snage i živaca izvadite iz auta, i  s njima u rukama se uspete stepenicama u zgradi koja nema lift, ili o hranilici u kojoj će se vaš bebač osjećati maksimalno udobno, a koju ćete opet lako oprati i pospremiti.

Kao drugo, znamo da se novi roditelji susreću s brojnim financijskim izdacima pa u kreiranju svojih proizvodima želimo doći do savršenog omjera kvalitete i financijske isplativosti.

Kada govorimo o kvaliteti materijala i sigurnosti, mi u Joie-u ne marimo za ove stvari samo zbog sigurnosti djece, nego i okoliša pa se u procesu proizvodnje trudimo što manje zagađivati prirodu. Ovu svjesnost za potrebe svijeta oko sebe prenosimo i na svoj odnos s roditeljima pa redovito pratimo njihove reakcije na proizvode koje nudimo te uvijek ističemo kako nam je mišljenje roditelja izuzetno bitno, a svaka sugestija dobrodošla.

Nudimo široku paletu dječjih auto sjedalica kako bi zadovoljili sve potrebe, a mnoge su naše auto sjedalice dobile preporuke vodećih neovisnih testova sigurnosti uključujući ADAC, Stiftung Warentest i švedski Plus test.

11. veljače 2020. potpisali smo trogodišnje partnerstvo prema kojem Joie postaje UNITARov globalni partner za sigurnost djece na putovanju (UNITAR’S Global Partner for Child Road Safety).

Posjetite nas i potražite savjet naših prodavača prilikom odabira najbolje dječje opreme za svoju bebu.

Upoznajte Joie!

Veselimo se vašem dolasku!