Prvi adidas Stadium store otvoren je u Arena Centru

Novi koncept dućana, prvi ovakve vrste u Hrvatskoj, otvorio se na novoj lokaciji u Arena Centru Zagreb adidas Stadium store…


4. rujna 2018.

Prvi adidas Stadium store otvoren je u Arena Centru
  • Novi koncept dućana, prvi ovakve vrste u Hrvatskoj, otvorio se na novoj lokaciji u Arena Centru Zagreb
  • adidas Stadium store baziran je na elementima pravog sportskog stadiona i proteže se na 230 kvadratnih metara
  • Posjetitelji su sudjelovali u Team Mode PS4 turniru i izazvali virtuoza s loptom Rafaela Spajića u tehniciranju

Prvi adidas Stadium store u Hrvatskoj otvoren je na novoj lokaciji u Arena Centru, a uz još širi asortiman na još većem prostoru, adidas svojim kupcima donosi i potpuno novi koncept dućana.

Novi adidas Stadium store industrijskog je stila i baziran je na elementima sportskog stadiona. Sam ulaz daje osjećaj prolaska kroz tunel za igrače, a svlačionice unutar Stadium store-a izgrađene su prema klasičnim svlačionicama sportskih klubova. Bogata ponuda asortimana proteže se na 230 kvadratnih metara te obuhvaća odjeću i obuću za žene, muškarce i djecu iz kategorija nogomet, trčanje, trening te neizostavnog adidas Originalsa. Sportski brend kreatora u Hrvatskoj i diljem svijeta, ovime postavlja novi standard za iskustvo kupovine i kreativnost u maloprodajnom okruženju.

Povodom otvorenja, kroz čak pet sati dobre zabave, posjetitelji su mogli uživati u odličnoj glazbi DJ Chill-a, sudjelovati u Team Mode turniru u FIFA PS4 ili izazvati svjetski poznatog nogometnog  freestylera Rafaela Spajića u tehniciranju. Ana Radišić službeno je označila početak natjecanja, a i sama se okušala u tehniciranju. Za najbolje su osigurane i vrijedne nagrade – mini adidas Telstar lopte i kopačke iz aktualnog Team Mode paketa PREDATOR, NEMEZIZ, COPA i X, koje nose najveći nogometaši svijeta poput Gabriela Jesusa, Lionela Messia i Ivana Rakitića u adidas Predator kopačkama.

 

Photo by: Vedran Tolić