Pulled pork, falafel i veggie burger -15%

Mi u Koykanu obožavamo otkrivati nove okuse i delicije te dodatno začiniti našu ponudu. Mogli ste se već uvjeriti u kvalitetu…


29. studenoga 2017.

Pulled pork, falafel i veggie burger -15%

Mi u Koykanu obožavamo otkrivati nove okuse i delicije te dodatno začiniti našu ponudu. Mogli ste se već uvjeriti u kvalitetu naših homemade burgera, sa svježim i ukusnim pecivima koja svakodnevno pečemo u našoj maloj pekarnici.

Ovaj put odlučili smo se baciti u eksperiment i začiniti ponudu naših burgera. Od sada u Koykanovoj ponudi možete pronaći tri nova burgera; Pulled pork burger, falafel burger i veggie burger.

Pulled pork ili trgana svinjetina klasik je američkog roštilja koji sve više stječe popularnost kod nas. Ljepota pulled porka je u dugom i polaganom pečenju što daje izvrstan okus mesu.

Ukoliko želite probati okuse Bliskog istoka tu je popularni istočnjački falafel kojeg smo mi odlučili kombinirati s našim burger pecivima. Falafel koji je rađen od zdravih namirnica kao što je slanutak biti će super za sve a posebno za vegetarijance i vegane.

Veggie burger ili burger s pljeskavicom od povrća. Također pogodan za vegetarijance i vegane.

Samo ovaj tjedan, od 27.11. do 3.12., imamo specijalnu ponudu, ostvarite 15% popusta na naše nove burgere u Koykanu u Arena Centru.

Osim toga, u Koykanu ćete pronaći i ostala raznolika jela. Tu su naša hranjiva i svježe pripremljena variva. Također pronaći ćete i jela s tortiljama kao što su wrap i burrito ili možda nešto drugačije kao što je gyros.

Navratite u Koykan u Arena Centru i uvjerite se sami.