U CINESTAR JE STIGLA SUPERHEROINA – WONDER WOMAN 1984!

Najiščekivaniji film sezone pogledajte u CineStar kinima! Nakon višemjesečnog čekanja, jedan od najvećih blockbustera svih vremena napokon stiže u kina,…


23. prosinca 2020.

U CINESTAR JE STIGLA SUPERHEROINA – WONDER WOMAN 1984!

Najiščekivaniji film sezone pogledajte u CineStar kinima!

Nakon višemjesečnog čekanja, jedan od najvećih blockbustera svih vremena napokon stiže u kina, a sve ljubitelje DC franšize oduševit će i činjenica da ga mogu pogledati u vrhunskim formatima u CineStaru: IMAX, 4DX, RealD 3D i eXtreme dvorani.

Fantastična Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC kino hita iz 2017. godine koji je postao akcijski film s najvećom zaradom u povijesti koji je režirala žena. I ovaj je nastavak režirala izvrsna Patty Jenkins.

Za razliku od prvog filma čija je radnja smještena u vrijeme Prvog svjetskog rata, nastavak priče o Diani Prince smješten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog stoljeća. Radi se o potpuno novom utjelovljenju Wonder Woman.

Wonder Woman nije samo još jedan film superjunakinji, to je film koji donosi radnju u kojemu je ova superjunakinja tretirana s dostojanstvom, poštovanjem i na način koji zaslužuje. Možemo stoga reći da se radi o zaista pravom filmu koji osnažuje žene!

S redateljicom Patty Jenkins i Gal Gadot u naslovnoj ulozi, u filmu ćemo gledati i Chrisa Pinea, Kristen Wiig kao Cheetah, Pedra Pascala, Robin Wright i Connie Nielsen.

Ulaznice za film Wonder Woman 1984 su već u prodaji na blagajnama CineStara ili online na bit.ly/WonderWoman_HR