VANS JE PREDSTAVIO ”NAJČAROBNIJU” SURADNJU DO SADA; ODUŠEVIT ĆE OBOŽAVATELJE HARRYJA POTTERA

Magična kolekcija dostupna je u ShoeBeDo dućanu u Arena Centru Nakon sjajnih kolaboracija s glazbenim idolima poput Sex Pistolsa, Led…


7. lipnja 2019.

VANS JE PREDSTAVIO ”NAJČAROBNIJU” SURADNJU DO SADA; ODUŠEVIT ĆE OBOŽAVATELJE HARRYJA POTTERA

Magična kolekcija dostupna je u ShoeBeDo dućanu u Arena Centru

Nakon sjajnih kolaboracija s glazbenim idolima poput Sex Pistolsa, Led Zeppelina i David Bowiea, kultni brand Vans nastavlja iznenađivati i oduševljavati svoje poklonike sve zanimljivijim suradnjama. Ovoga puta, na redu su obožavatelji najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu – Harryja Pottera!

Čarobnjak koji je zaludio svijet filma i romana, spreman je pokoriti i onaj modni. Kapsulna kolekcija, dostupna u ShoeBeDo dućanu u Arena Centru, sadrži sva četiri doma iz Hogwartsa, temelji se na njihovim bojama, a interpretirana je u klasičnom Vans stilu. Visoki model tenisica Sk8-Hi dolazi u Gryffindor bojama te s grbom doma, koji se posebno ističe i na jednobojnom Slip On modelu u bojama Hufflepuff doma. Authentic model predstavljen je u Ravenclaw bojama, uz prepoznatljivi Vans karirani uzorak, dok je zadnji dom, Slytherin, simboliziran kroz model Era, a boje ovog doma dolaze u kombinaciji sa zmijskim uzorkom. Iako se na prvu čini težak izbor, svima onima koji su ikada rješavali popularne kvizove koji ih ”svrstavaju” u Hogwarts domove, odabir tenisica bit će i više nego lagan.