w HR EN

Veliko čišćenje Podrooma u Hoću knjigu

I ovog siječnja Hoću knjigu započinje godinu s već poznatom Podroomskom akcijom, gdje možete naći popularan asortiman s popustom od…

Hoću knjigu

20. siječnja 2023.

Veliko čišćenje Podrooma u Hoću knjigu

I ovog siječnja Hoću knjigu započinje godinu s već poznatom Podroomskom akcijom, gdje možete naći popularan asortiman s popustom od 30 do čak 70 posto!

Kako biste se pripremili za novu godinu, Hoću knjigu je za vas ponovno pripremio popularne naslove i velik broj artikala iz darovnog asortimana i papirnice. Veliko čišćenje Podrooma kreće već 20.1. te traje sve do 28.2.

Osim super povoljnih cijena, moći ćete ugrabiti i neke od već poznatih naslova, kao što su U potrazi za GobiPrije nego što se kava ohladi ili Pedeset nijansi sive, a ponuda nije zaobišla ni naše najmlađe, koji će moći uloviti svoj primjerak Peppinih zaigranih priča i brojne druge slikovnice.

Osim knjiških hitova, za vas imamo i brojne dnevne, tjedne i godišnje planere poznatih brendova kao što su Moleskine, Paperblanks ili Legami, Anekke torbe i modne dodatke da začinite svoj stil, a kako bismo vam uljepšali ove hladne, zimske dane, omiljene Yankee svijeće snižene su do 50%!