ZAJEDNO SLAVIMO ROĐENDAN ARENE CENTRA ZAGREB

U suradnji s magazinom Gloria, ostvarite popust na kupnju Charm Silver nakita u Areni Centru u Zagrebu, gdje traje rođendansko…


9. studenoga 2017.

ZAJEDNO SLAVIMO ROĐENDAN ARENE CENTRA ZAGREB

U suradnji s magazinom Gloria, ostvarite popust na kupnju Charm Silver nakita u Areni Centru u Zagrebu, gdje traje rođendansko raspoloženje i slavlje.
Zanima vas o čemu se radi?

U četvrtak, 9. studenog 2017. godine zavirite u novi broj magazina Glorie. Tamo vas, između korica magazina, očekuje kupon kojim možete ostvariti popust do 40% na kupovinu Charm Silver nakita na prodajnom mjestu u Areni Centru u Zagrebu, na adresi Ulica Vice Vukova 6, 10020, Zagreb, bez obzira na iznos računa. Kupon možete iskoristiti od četvrtka, 9. studenog do nedjelje, 12. studenog 2017. godine.

Ako ste vlasnik kupona koji ste pronašli u magazinu Gloria, vaše pogodnosti u Charm Silveru u Areni Centru u Zagrebu će se obračunati na sljedeći način:
Zaljubili ste se u naušnice kojima je cijena 384,00 kune?
Uz predočenje kupona, ostvarujete popust od 40% za gotovinsko plaćanje te ćete naušnice platiti ukupno 230,40 kuna.
Ako dođete u Charm Silver i naušnice želite platiti bezgotovinski (karticom), ostvarujete popust od 30% i tada ćete naušnice platiti ukupno 268,80 kuna.

Da ponovimo, kupon koji pronađete u magazinu Gloria vrijedi samo na Charm Silver prodajnom mjestu u Arena Centru u Zagrebu. Ovaj rođendanski popust obuhvaća sav nakit, osim narukvica i ogrlica s imenima te vjenčanog prstenja.

Prigodni rođendanski popusti u suradnji s magazinom Gloria i Arena Centrom ne zbrajaju se međusobno niti se kombiniraju s trenutnim uvjetima prodaje na Charm Silver prodajnim mjestima.

Kupon možete iskoristiti od 9. do 12. studenog 2017. godine, isključivo u Charm Silveru u Areni Centru u Zagrebu.