PAŽNJA!

Želimo vas upozoriti da je unatoč našim opetovanim apelima prema Facebooku, lažna Facebook stranica Arena Centra koja organizira nagradnu igru u kojoj navode da su nagrade poklon bonovi u Arena Centru i traže fotografije osobnih iskaznica, još uvijek aktivna.

Molimo vas da budete oprezni i ne nasjedate na nagradne igre lažnih profila.

Lažnu nagradnu igru smo prijavili policiji budući da je istom potencijalno došlo do kaznenih djela prijevare, nedozvoljene uporabe osobnih podataka i kaznenih djela protiv intelektualnog vlasništva.

Svima vama koji ste je zaigrali, odnosno koji ste dali svoje osobne podatke, predlažemo:

  • Prijavite slučaj policiji, osobno ili na broj telefona 192
  • Prijavite slučaj Agenciji za zaštitu osobnih podataka, osobno, faxom na broj 01/ 46-090-99, mailom na azop@azop.hr, ili pisanim putem na adresu: Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, 10 000 Zagreb;

U zahtjevu se trebaju navesti sljedeći podaci: ime, prezime, naziv i adresa, te u čemu se sastoji povreda prava. Također, u slučaju potrebe, na traženje AZOP-a je potrebno dostaviti preslike akata ili dokumenata koji mogu poslužiti u rješavanju slučaja.

Kada su u pitanju osobni podaci, budite sebični!

Trebamo biti JAKO oprezni kada su u pitanju nagradne igre na internetu i naši podaci. U želji da što prije pročitamo i pogledamo što više sadržaja, često ne obraćamo pažnju na linkove i objave sumnjivog sadržaja. Nagradne igre posebno privlače pozornost, a u trenu prijave nadamo se nagradi i ponekad ne razmišljamo dovoljno oprezno.

Korisne informacije o postupanju s osobnim podacima možete pročitati na stranicama Agencije za zaštitu osobnih podataka: http://azop.hr/info-servis/detaljnije/savjeti-za-sprjecavanje-prijevara-putem-interneta.

vaš Arena Centar.

Podijeli


Želite li pronaći svoju omiljenu trgovinu u Arena Centru?

Pregled mape Arena Centra

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo slijedite ovaj link.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.