w HR EN

Opća načela korištenja Arena Centar poklon kartice

ARENA POKLON KARTICOM (dalje: Kartica) možete izvršiti kupnju u trgovinama koje se nalaze u trgovačkom centru Arena Centar Zagreb, Vice Vukova 6, a koje u svom poslovanju prihvaćaju Karticu. Informacije o trgovinama koje prihvaćaju Karticu možete zatražiti na info-pultu Arena Centra ili provjeriti na web-stranici www.arenacentar.hr/poklon-kartica. Popis trgovina koje prihvaćaju Karticu podložan je promjenama bez prethodne obavijesti.

Molimo Vas da ova Opća načela čuvate do isteka važenja Kartice, kao i priloženu potvrdu o izdavanju i aktivaciji Kartice.

Kartica se može prenijeti na treću osobu bez ograničenja. Kartica se ne izdaje na ime, stoga je može koristiti njezin posjednik. Molimo Vas da uslijed prenošenja Kartice na treću osobu toj osobi uručite i ova Opća načela te potvrdu o izdavanju i aktivaciji. Izdavatelj Kartice nije dužan provjeravati identitet posjednika Kartice i nije odgovoran za bilo kakve zloupotrebe Kartice.

Aktivacijom ili korištenjem Kartice podrazumijeva se da je posjednik Kartice upoznat s ovim Općim načelima, te da u potpunosti razumije i prihvaća opisane uvjete korištenja Kartice.

Posjednik Kartice odgovoran je za korištenje i sigurno čuvanje Kartice. Izdavatelj Kartice neće biti odgovoran niti će izvršiti zamjenu Kartice u slučaju krađe, gubitka ili oštećenja Kartice.

Izdavatelj Kartice ne preuzima odgovornost za isporuku kupljene robe ili usluga korištenjem Kartice ili za materijalne i pravne nedostatke kupljene robe i usluga, niti za valjanost informacija koje posjednik Kartice dobije od trećih osoba.

Novčani iznos izražen u eurima, a pohranjen na Kartici jednak je primljenoj novčanoj vrijednosti kod aktivacije Kartice te je naznačen na Kartici. Novčani iznos (limit) Kartice je nepromjenjiv stoga naknadno pohranjivanje novčanih iznosa na Karticu nije dopušteno. Kartica se ne može zamijeniti za novac niti je moguće dobiti u novcu razliku do preostalog limita na Kartici.

Kartica se može iskoristiti do iznosa limita i u roku od šest mjeseci od datuma aktivacije kartice. Kartica se aktivira u trenutku kupnje kartice na Info pultu Arena Centra. Svakim korištenjem Kartice raspoloživi limit se umanjuje za iznos transakcije uslijed korištenja Kartice. Stanje preostalog limita će biti naznačeno na potvrdi nakon svakog korištenja Kartice. Stanje limita Kartice možete provjeriti i na Arena Centar info-pultu.

U slučaju, da je limit na Kartici manji nego što je iznos cjelokupne kupnje, potrebno je doplatiti razliku do vrijednosti kupljene robe ili usluge. U slučaju, da je limit na Kartici veći nego što je iznos cjelokupne kupnje, s Kartice se oduzima iznos kojeg želite potrošiti, a razliku možete potrošiti do datuma isteka valjanosti Kartice. Karticom nije moguća kupnja na rate.

Nakon isteka posljednjeg dana važenja Kartice, Kartica će biti poništena te se više ne može obnoviti, ne može se koristiti za kupnju neovisno o raspoloživom stanju limita, niti se može tražiti povrat novca za preostali iznos limita na Kartici. Posjednik Kartice je dužan voditi računa o datumu isteka Kartice.

Za Vaše prigovore ili reklamacije povezane s korištenjem Kartice, molimo da se obratite na info-pult Arena Centra. Izdavatelj i vlasnik Kartice je društvo Arena Center Zagreb d.o.o., Vice Vukova 6, Zagreb, OIB 83997642580.

Novosti Arena Centra

26sij

Veliko sezonsko sniženje u Kruna Mode!
Veliko sezonsko sniženje u Kruna Mode!

Ostvarite velike uštede do čak 50% na sve brendove. Ako želite kvalitetnu i trendy odjeću i modne dodatke Kruna mode...

25sij

Srebro na -50 posto i  dio kolekcije Unoaerre na -20 posto!
Srebro na -50 posto i dio kolekcije Unoaerre na -20 posto!

Početak godine je vrijeme da zablistate i puno je razloga koje treba proslaviti. Bliži se Dan zaljubljenih koji je idealna...

20sij

NIKE DUNK LOW RETRO
NIKE DUNK LOW RETRO

Ovog vikenda očekuje te prava retro poslastica u nježnom „Grey Fog” colorwayu! Limitirani muški model Dunk Low Retro odlično će...

20sij

AIR JORDAN 1 MID White Metallic Gold Obsidian
AIR JORDAN 1 MID White Metallic Gold Obsidian

OBAVIJEST! U Buzz trgovine dolazi još jedan muški model retro jordanica, AIR JORDAN 1 MID White Metallic Gold Obsidian! Svoj...

Ostale novosti