w HR EN

Strašne žene mijenjaju kartu svijeta nabolje!

Povodom Međunarodnog dana žena u Arena Centru pozivamo te da točno odgovoriš na ovih 5 pitanja o strašnim ženama povijesti i današnjice te osvoji strašnu nagradu. Više o nagradi ujedno možeš saznati i u izložbi u Arena Centru.

Pokaži svoje znanje o strašnim ženama koje su diljem svijeta zaista promijenile kartu svijeta nabolje i napravile značajne povijesne pobjede o kojima se mnogo niti ne zna.

U Arena Centru možete saznati još više u izložbi “Strašne žene mijenjaju kartu svijeta nabolje” koja je namijenjena kao inspiracija najmlađima, novim generacijama, pred kojima su još mnoge pobjede za osvojiti.

Izložbu možete pogledati od 5. do 31.3. u Arena Centru.

Za pregled top liste prvo se moraš prijaviti.
Prijavi se putem Facebooka!

Od 5. do 31.3. posjeti izložbu u Arena Centru “Strašne žene okreću kartu svijeta nabolje” koja teži povećati vidljivost doprinosa žena društvu, predstaviti ih kao uzore i inspiraciju za nove generacije te potaknuti na promišljanje o ravnopravnosti spolova. Nastala je na temelju ilustracija i teksta slikovnica “Straška postavlja teška pitanja” i “Straška izvrće neistine”. Slikovnica je ujedno nagrada najbržima u kvizu.