w HR EN

Angels Never Die Informacije

ANGELS NEVER DIE je međunarodni modni brand usmjeren na proizvodnju odjeće visoke kvalitete i jedinstvenog dizajna koji ne podliježe modnim konvencijama. Bogatstvo izražajnog dizajna odražava mješavinu urbanih modnih kretanja kulture mladih s određenom dozom chica te drzak i hrabar dizajn koji ništa ne skriva. Korištene tkanine i materijali su pomno birani kako bi se dodatno naglasio prirodan osjećaj i izgled ručno krojene odjeće.

Angels Never Die utjelovljuje individualizam, a svaka stavka dizajna odbacuje obično i afirmira stav: “BUDI”.
Brand je orijentiran na mlade i one koji se tako osjećaju, a odjeća ovog branda nosi se kao stav. Moda koja pripada svijetu, kreirana od strane onih koji su je iskusili.

Tvrtku su osnovala dvojica mladića 2000. godine koji su prvotno dizajnirali inovativnu odjeću za svoje prijatelje. Tvrtka je ubrzo privukla pozornost šire publike i potrošača. Vjerujući da bi mogli rasti izvan svojih granica i proizvesti jedinstven proizvod, počeli su se razvijati u multinacionalni brand.

Njihov cilj bio je jednostavan: stvoriti odjeću koja ne samo da utjelovljuje izražajnost, već zastupa i globalnu kulturu.

Angels Never Die može se pronaći u više od 30 zemalja, a u Zagrebu se nalazi ekskluzivno u prostorijama Arena Centra. Tijekom proteklog desetljeća glavna vodilja bila je stvoriti uspješnu tvrtku koja ima za cilj dizajnirati odjeću koja odražava sve mijene kulture mladih.

Također smo ponosni na suradnju s hrvatskim dizajnerima LINK by OGI ANTUNAC & ZORAN MRVOŠ, IGOR DOBRANIĆ i ETNA MAAR čije avangardne kreacije oduševljavaju kupce diljem svijeta svojom multifunkcionalnošću i sposobnošću da nosiocu dozvoljavaju igru s formom i omogućuju da prilagode svaki komad vlastitom modnom izričaju.

Dizajnerski pristup ovih brandova upotpunjuje ručno rađen nakit od srebra, izrađen od naših i inozemnih dizajnera. Osim navedenog u ponudi su i jedinstveni modeli cipela od kože, torbi i ostalih modnih dodataka.

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 120
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli