Bia Brazil Informacije

Tko smo mi?

Mi smo ekskluzivni i službeni veleprodajni distributeri BIA BRAZIL Activeweara u Hrvatskoj, branda stvorenog u Brazilu 1994. godine u gradu Porto Alegre, Rio Grande do Sul u Brazilu od strane Beatriz Wilhelma Dockhorn. Naša visokokvalitetna sportska odjeća stvorena je za elegantne i aktivne žene koje žele izgledati fantastično, ne samo u teretani nego i u uredu, kupovini ili bilo kojoj drugoj društvenoj prigodi. Cjelokupan proces proizvodnje odvija se u Brazilu, a svaki proizvod izrađen je od visoko kvalitetnih sirovina uz pomoć najnovije tehnologije. To jamči čvrstoću, mekoću, fleksibilnost, udobnost i izdržljivost svih proizvoda tijekom vježbanja i ostalih svakodnevnih aktivnosti.

Brend Bia Brazil trenutno se može pronaći u 60 zemalja na 5 kontinenata, a njegova popularnost u svijetu kontinuirano raste. Glavne odrednice poslovanja su povjerenje, etika, originalnost, društvena odgovornost, poštenje i poštovanje klijenata. Bia Brazil posjeduje širok izbor stilova, u svrhu zadovoljavanja želja i potreba različitih kupaca te različitih sportskih aktivnosti. Želimo podijeliti i poticati ljubav prema sportu, pružamo najbolju kvalitetu, stručnost te profesionalnu uslugu. Misija nam je zadovoljiti kupce s najmodernijim i najtraženijim dizajnom koji će ih motivirati da žive aktivnije i zdravije. Posebnost Bia Brazil proizvoda je visoko kvalitetan Supplex® materijal koji se koristi u proizvodnji.

O materijalu INVISTA SUPPLEX®

INVISTA SUPPLEX® materijal vrlo je fleksibilan, izdržljiv i trajan, a ujedno i mekan poput pamuka. Posjeduje mogućnost rastezanja i do pet puta u svim smjerovima te vraćanja u svoj izvorni oblik bez oštećenja. Savršeno oblikuje tijelo, reducira nepravilnosti, ima push up efekt te efekt steznika. Boje proizvoda su trajne te ne blijede jer materijal ima UV 50+ zaštitu, a njome ne štiti samo odjeću već štiti i kožu ne propuštajući štetne sunčeve zrake. Materijal se ne prozire i ne skuplja te zadržava svoju izvornu formu i nakon dugotrajnog korištenja. Osigurava suhoću tijekom aktivnosti tako da ne upija znoj već on kroz pore materijala odlazi na površinu gdje isparava i time omogućuje suhoću bez tragova znojenja, zadržavajući time prirodnu temperaturu tijela. Supplex je kombinacija poliamida 85-90% i elastina 10-15%. Poliamid ima bolju kvalitetu od poliestera, mnogo je elastičniji, čvršći i pruža daleko veću udobnost.

Posebnosti INVISTA SUPPLEX® materijala od kojeg su izrađeni Bia Brazil proizvodi:

★brzo sušenje

★pruža potporu tijekom aktivnosti

★ne prozire se

★push up efekt

★boja ne blijedi, UV zaštita 50+

★osjećaj pamuka

★potpuna prozračnost

★rasteže se i do 5 puta i vraća u izvorni oblik

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 162
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do petka 10:00 do 21:00
subotom i nedjeljom 09:00 do 21:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo kliknite ovdje.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.