w HR EN

bio&bio Informacije

Atraktivno dizajnirana trgovina smještena je u ovom popularnom zagrebačkom shopping centru. Dok kružite centrom neka vam jedna od stanica svakako bude bio&bio gdje se možete opskrbiti visokokvalitetnim organskim proizvodima za zdravlje i njegu tijela te ekološko održavanje kućanstva. Naši prodavači – savjetnici i zaljubljenici u zdrav život, stoje vam pritom na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice.

Educirani prodavači rado će vas upoznati s ponudom te pružiti mnoštvo savjeta o zdravoj prehrani i pripremanju namirnica jer i sami koriste ove proizvode. Na adresi www.biobio.hr isto tako možete pronaći omiljene bio&bio proizvode, a rado napominjemo da su ove trgovine ponosan vlasnik priznanja Superbrands i Best Buy kao priznanja mnogobrojnih potrošača za predani rad, poslovnu filozofiju i visoku kvalitetu proizvoda.

Koncept bio&bio trgovina, u potpunosti originalan i hrvatski, osmislili su vodeći hrvatski stručnjaci na području prirodne prehrane i stilova življenja Jadranka Boban Pejić i Zlatko Pejić. Pozivamo vas da i vi (p)ostanete članom bio&bio obitelji te posjetite besplatna savjetovanja, degustacije i zdrave prilike koje ćemo za vas pripremati.

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 36
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli