w HR EN

CineStar Arena IMAX Informacije

CINESTAR ARENA IMAX® prostire se na 5945 četvornih metara s 10 kino dvorana ukupnog kapaciteta od 1668 sjedala od kojih IMAX dvorana broji 485 sjedala. Dvorane su opremljene vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledateljima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na “wall to wall” platnima, uz Dolby Digital EX i DTS zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila nam je da udovoljimo i najzahtjevnijim ljubiteljima kino iskustva, a oni željni nove dimenzije zabave mogu se upustiti i u RealD 3D pustolovinu…

IMAX

IMAX® Arena Zagreb je najmodernije, najluksuznije kino u ovom dijelu Europe, koje gledanje filma dovodi na jednu potpuno drugu razinu. Kristalno čista slika, laserski preciziran zvuk, poseban raspored sjedala, gigantsko specijalno dizajnirano filmsko platno, posebni najnoviji digitalni projektori, 3D uz najmodernije polarizirane 3D naočale, dvorana izgrađena prema posebnim parametrima… Sve to, a i još puno više, možete doživjeti u našem najmodernijem multipleksu CineStar Arena IMAX – osjeti razliku! Više informacija o IMAX formatu možete pogledati na linku.

Gold Class

Gold Class by PREMIUM VISA dvorane su odvojene od ostatka kina, s vlastitom blagajnom za prodaju ulaznica, prostranim lobbyem i garderobom. Dobrodošlicu u Gold Class by PREMIUM VISA kino poželjeti će Vam Concierge, a na usluzi Vam stoji osobni konobar. Više informacija pogledajte na linku.

4DX

4DX je najsuvremenija tehnologija koja gledatelju donosi potpuno uključujuće kino iskustvo unaprjeđujući gledanje filma prema tome da gledatelji postanu dio filma. Unutar 4DX dvorane, pokretna sjedala i efekti okoliša poput vjetra, mjehurića i mirisa rade rade u savršenom skladu s događanjima na ekranu.

S isključivo najboljim tehnologijama, 4DX pokretna sjedala opremljena su trima osnovnim kretanjima – kretanje gore dolje, kretanje lijevo-desno i kretanje naprijed-nazad – koja mogu napraviti beskrajan niz mogućih kombinacija kako bi oponašali aktivnosti poput letenja ili vožnje. Vješt tim 4DX urednika su stručnjaci u maksimiziranju osjećaja uključenosti u svaki film, bez da prekorače granice ugode.
Filmovi više nisu vezani samo na svoja vizualna i zvučna ograničenja. 4DX je korak naprijed u evoluciji odlaska u kino, odvodeći publiku na putovanje u cijelo večernji film. Oslobodi se okova običnog kino platna i doživi apsolutno 4DX iskustvo!
Pokretna sjedala
Svako sjedalo opremljeno je simulatorima kretanja i programirano za 3 osnovna kretanja.
Kroz kombinaciju tih kretanja pod raznim kutevima stvoreno je fluidno i dinamično kretanje koje oponaša događanja na platnu.
• Kretanje
• Vibracije
• Škakljanje
Efekti okoliša
Uz kretanja dvorana je opremljena efektima okoliša kako bi dodatno poboljšala iskustvo.
Od strašne oluje do nježnog povjetarca, od dima eksplozija do ugodnog mirisa kave, 4DX tehnologija poboljšava ova iskustva prikladnim efektima.
Efekti koje nude 4DX dvorane:
• Pokret
• Vjetar
• Mjehurići
• Svjetlo
• Miris
• Voda
• Magla
• Zrak

Trgovine

p Lokacija

Drugi kat 210
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

PON- PET: od 16:30h

SUB-NED:  od 10:30hPodijeli