w HR EN

DermaCare Informacije

DermaCare centar među vodećim je u Hrvatskoj za pružanje profesionalnih kozmetičkih usluga i nude široku paletu vrhunskih dermo-kozmetičkih proizvoda (Dermalogica, jane iredale i Advanced Nutrition Programme). Svojim rasponom i obimom usluga te multidisciplinarnim pristupom najsloženijim problemima kože, naši Centri zauzimaju jedinstveni položaj.

Pratimo sve što se događa u svijetu njege i ljepote kako bismo ispunili sve želje i potrebe naših klijenata. Koristimo samo najbolje od naprednih tehnika, tehnologija i edukacija što nam omogućuje kontinuirani razvoj. Godine iskustva i dosadašnji postignuti rezultati pružit će vam sigurnost glede jedinstvene i profesionalne usluge koju pružamo. Kao rezultat toga, naši savjeti, stručno propisani proizvodi i tretmani će vam pomoći da postignete ciljeve u njezi kože.

Misija DermaCare centra

Naša misija je pružiti jedinstvenu uslugu osmišljenu isključivo prema potrebama zdravlja i ljepote vaše kože.

Vizija DermaCare centra

Naša vizija je postati vodeći centar u Hrvatskoj za pružanje profesionalnih kozmetičkih usluga s multidisciplinarnim pristupom stručnjaka iz različitih područja. Dugogodišnje iskustvo u radu s klijentima i kontinuirana edukacija prema najnovijim svjetskim trendovima siguran su put shvaćanja vaših potreba i ispunjenja očekivanja.

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 64
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli