w HR EN


Dicta Informacije

DICTA – stvorite svoje naslijeđe!

Od osnivanja, 1996. godine, Dicta je prerasla u jednu od vodećih tvrtki na hrvatskom tržištu za uvoz, distribuciju, veleprodaju i maloprodaju renomiranih svjetskih proizvođača satova, modnog nakita i remenova.

Kao ovlašteni distributer vrhunskih, svjetskih proizvođača satova, našim partnerima i kupcima nudimo, putem veleprodaje, kao i naših vlastitih, renomiranih maloprodajnih poslovnica, slijedeće švicarske marke satova: Oris, Louis Erard, Frédérique Constant, Alpina, U-Boat, sportske satove: Bulova, Citizen, Zeppelin, Harley-Davidson by Bulova, kao i modne brandove: Caravelle New York by Bulova, Breil, Colori, Victoria Hyde, Adora, Hip Hop te zidne i stolne satove, te budilice proizvođača Bulova i Hermle.

Pored navedenog, Dicta svojim partnerima i kupcima nudi, veleprodajno i maloprodajno, bogati asortiman modnog nakita: Brosway, Breil, Rossoamante, remenove Condor, kao i luksuzno dizajnirane kolekcionarske kutije za satove i nakit, proizvođača Wolf i Rapport, namjenjene za pohranjivanje satova i nakita, od kojih određeni modeli sadrže navijače za automatic satove.

Pri odabiru satova i nakita, u svim našim renomiranim poslovnicama, na raspolaganju Vam je stručno, profesionalno i ljubazno osoblje, koje će kupcima rado pomoći da odaberu upravo ono što im je potrebno i odgovarajuće.

Dicta je uvijek nastojala predanim i profesionalnim radom svih svojih zaposlenika izgraditi i sačuvati visoke standarde kvalitete poslovanja. Vjerujemo da naša dugogodišnja uspješna opstojnost na hrvatskom tržištu, te zadovoljstvo kupaca, potvrđuju da smo u tome i uspjeli, te tako postali tvrtka prepoznatljiva po visokoj razini kvalitete usluge i europskih standarda poslovanja. Obratite nam se s povjerenjem.

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 130
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli