w HR EN

Galileo Informacije

GALILEO je hrvatski brand koji od svog osnutka 2002. godine, za cilj ima približiti svjetske modne trendove suvremenom muškarcu kroz zajednički rad na pomno odabranom dizajnu i kvaliteti materijala. Tijekom godina, brand se razvijao te nametnuo kao neosporni tržišni lider među trgovinama muške mode.

Galileo je oduvijek imao jasnu viziju u kojem smjeru želi ići i razvijati se te se tvrtka potpuno okrenula k cjelovitoj ponudi za svakog muškarca. U ponudi se nalaze odijela, sakoi, košulje, hlače, jakne, veste, majice, cipele, satovi, naočale, remeni – ukratko sve što jedan muškarac može trebati na jednom mjestu. Galileo koncept je spoj kvalitete proizvoda, jedinstvenog dizajna i imidža branda. Brand karakteriziraju visoko estetizirana odijela tj. odijela koja dodatno naglašavaju muževnost. Galileo je utjelovio muškarca za 21. stoljeće – poslovnog, ali s dozom urbanosti i naglašene elegancije.
Iako se Galileo može okarakterizirati kao brand za mušku poslovnu modu, on u svom modnom portfelju nudi mušku modu za svaku prigodu; odjeću, obuću i modne dodatke za ležernije, sportske varijante. Imati dobro muško odijelo glavni je prioritet svakog muškarca.

Usvajanjem trendova modernog europskog i svjetskog poslovanja te neprestano unapređujući kvalitetu rada i radnog okruženja, Galileo je danas među vodećim trgovinama u regiji u svom segmentu.
Budite drugačiji – nosite Galileo.
Budi IN, nosi Galileo.

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 13
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00

P Popusti

2+2 GRATIS NA SVE!
* Akcija traje do 15.6.2023. *Akcija vrijedi na sav asortiman. *Popusti i akcije se ne...
VišePodijeli